Lehet, hogy butaságot kérdezek, de érdekel (? )
szóval. már régóta gondolkodom azon, hogy mikor a nők szülnek, akkor ugye nyomni kell. olyankor hogy-hogy nem pisilnek, vagy nem távozik széklet?beöntést kapnak, vagy ez hogy van?
20Ł
2 hete szültem. Előtte vagy egy hétig naponta 10x jártam kakilni, olyan hasmenésem volt. Így nem sok maradt bennem a szülésre. Ettől függetlenül szerintem bekakiltam, de a férjem nem vette észre. A szülésznőnek mondtam, hogy fogok, de olyan természetességgel kezelte a dolgot, hogy nem tudom, valójában mi is történt, mert a kitolási szakasz előtt is több alkalommal mondtam, hogy kakilnom kell, de mindig megnyugtattak, hogy nem, ez a kitoló fájás lesz :) (szerintem azért valami kicsike kijöhetett)
Pisilni közben egyszer tudtam, még az elején, akkor a saját lábamon mentem vécére. Utána katétereztek, mert EDA-t kaptam és nem éreztem pisilési ingert.
De szerintem nem kellene félned tőle, olyan sok minden más van, amire akkor figyelsz... vagyis csak egy-két dolog, de az rendkívül intenzív! Eszedbe sem fog jutni, hidd el! Én sem hittem és úgy mentem szülni, hogy jaj, csak be ne kakiljak, az milyen égő, de eszembe sem jutott közben, csak a végére akartam érni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!