Lehet, hogy butaságot kérdezek, de érdekel (? )
szóval. már régóta gondolkodom azon, hogy mikor a nők szülnek, akkor ugye nyomni kell. olyankor hogy-hogy nem pisilnek, vagy nem távozik széklet?beöntést kapnak, vagy ez hogy van?
20Ł
nem erről van szó, nagyon nagyon szeretnék kisbabát, csak ez nekem annyira nem...:S szóval jah.
meg elég "ájuldozós" is vagyok, ha nagyon megijedek, könnyen elájulok, nem tudom, ez miatt kérhetek majd császárt?
Én kaptam beöntést, ami olyan "jól sikerült", hogy még szülés után három nappal sem tudtam a nagydolgomat elvégezni (nemhogy a szülőágyon), mert semmi sem jött. :S Márpedig a nagydolog elvégzése volt a mi kórházunk egyik feltétele annak, hogy hazamehessünk a fiammal. Úgyhogy hazudnom kellett, hogy "volt székletem", csak így engedtek el.
Otthon aztán a házikoszt hatására jött, aminek jönnie kellett. :)
Egyébként én nem tudom, ki hogy van ezzel, de én nem teljesen úgy nyomtam, mint ahogy a nagydolgot nyomja az ember... Inkább "előrefelé" koncentráltam az erőimet, és kifejezetten zavart, hogy a szülésznő azt kiabálta, hogy "kakiljon ide, anyuka"... :D
huuu hát pont ez az ami tökre nem fog akkor ott érdekelni, hidd el!Én is ilyen "apróságok" miatt aggódtam, de mikor ott feküdtem kitárt lábakkal, tolófájásokkal totálisan nem izgatott volna, ha bekakilok, úgy voltam jöjjön már ki:)
De ez olyan más helyzet, amit nem lehet elképzelni,míg át nem éled.
Amúgy ne izgulj, nem fogsz elájulni...ilyenért tényleg nem császároznak.
a ksimamák folyamatosan picilni járnak, ezért szinte üres a húgyhólyag. Plusz a magzatvíz mellett szerintem a pár csepp pisi fel se tűnne.
A kaki: nagyon sok esetben az is szülésre utaló jel, hogy a kismama vagy 6szor megy kakilni, így tulajdnoképpen kiürülnek a belei, mire odakerül.
Én a tolófájásaim előtt elmentem pisilni a wc-be, és szerencsére akkor, ott kakiltam, így nem maradt semmi, mire pont nyomnom kellett a babát ki. Viszont mivel már kakiláskor elég sűrű fájásaim voltak, nem tudom, mennyire sikerült megtörölnöm, ezért én azon aggódtam, nehogy olyan maradt a fenekem, vagy kakiszagú... :S
Én em kaptam beöntést, és ahol szültem, abban a kórházban ha kér a kismama, sem kap beöntést, mert nem zárja ki a "baleset" lehetőségét, viszont a kismamának marha kellemetlen és megaláz, állítólag.
utolsó vagyok.
nekem is azt mondték, hogy kakalni, kakilni, kakilni!!
persze, én is próbáltam előre koncentrálni, de nem zavart.
és hidd el, tényleg ez fog ott a legkevésbé érdekelni!
én is hasmenős, ájulós vagyok, ennek ellenére a szülést úgy végigcsináltam, hogy apa teljesen meg volt lepődve, hogy ilyen ügyes voltam :)
én is ittam "sokat", de annyit nem, hogy odapisiltem volna. a vajúdás alatt, amikor folyik a magzatvíz, úgyis járkálsz betétet cserélni, és akkor pisilhetsz is. (én kb 10-15 oerceként cseréltem a tena ladyt, annyi magzatvíz kifolyt belőlem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!