Ha netán elfolyik a magzatvíz biztos hogy észere veszem, még akkor is ha épp a Balatonba fürdök? Lehet, hogy nagy butaságot kérdezek?
Hát ha ennyire közel van a szülés, akkor nem mennék a Balatonba fürdeni - ezt csak megjegyzésként.
De ha a magzatviz elmegy, azt észreveszed, men csak folyik, hanem a hasad is összehúzodik közben.
ha ott tartasz, hogy bármikor elmehet a magzatvíz kifelé a Balcsiból, tudod miket csinálnak bele a ... emberek? és ha nem császárral szülsz, akkor lenn fog kijonni a babó, akármilyen fertőzést elkaphatsz. KIFELÉ A VÍZBŐL!!!
nekem úgy indult be a szülésem, hogy nem ment el a magzatvizem. ha már rendszeresen jön a fájás, akkor tuti eljött a várva várt idő :)
boldog babavárást, könnyű szülést.
Nekem elfolyt. Nem vízben igy azt nem tudom milyen érzés. Viszont a csorgáson kívül semmit nem éreztem semmi görcs vagy ilyesmi. Utána 4 órával sem volt semmi fájdalmam amikor megkaptam az infúziót.
A fertőzések miatt én sem mennék a Balcsiba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!