Aki csaszarral szeretne szülni elmondana miért?
"Kár, hogy ez az ország még nem tart ott, hogy a nő választhat ingyen is."
Ezzel az a baj,hogy a legtöbb nő totál laikus, fogalma sincs a folyamatról/folyamatokról és nem tud úgy dönteni, hogy az nem szimplán érzelmi alapú legyen. Mert sokan csak azért mennének, mert "jajj, félek, fájni fog", meg ilyen olyan kényeskedések... meg lenne aki szimplán lustaságból, mert sajnos ismertem ilyet. Ha nem a saját fülemmel hallom, nem hinném el, hogy van ilyen . Persze, hamarabb meg van, az tény...
Nem csak fekete fehér ez, a császárnak is van pozitív része, meg a természetes hüvelyinek is, de szerintem a műtétben több negatívum van alapból...
De miért fáj az akárkinek is, ha a másik választ? Ő dolga. Ha császárt választ de megbánja, így járt. Senkinek sem ártott vele.
Mindig mikor mesélem, hogy az én császárom jó volt, és sem fájdalmam, sem szövődményem nem volt utána, szinte meg vannak sértődve egyesek, mert hogy a "könnyebb utat választottam". Bezzeg ha rettenetes lett volna, azt mondogatták volna, hogy látod, látod, nem ez a könnyebb út. :D
Mindig mindenben kettős mérce van. A császárral semmi baj ha szükséges, de ha nem akkor ördögtől való. Ha nem tudsz szoptatni tökéletes a tápszer is, viszont ha nem akarsz szoptatni a tápszer rossz..stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!