Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki csaszarral szeretne...

Aki csaszarral szeretne szülni elmondana miért?

Figyelt kérdés
Tényleg erdekelne. Megmondom őszintén, én is császárt szerettem volna, gondoltam sokkal könnyebb, nem fáj stb. Mikor felmerult hogy lehet császár fog kelleni a babam nagy kormeretu feje miatt, még titokban örültem is. Aztán mikor 4 hete 4 óra vajúdás után végül csaszaroztak, akkor jöttem rá hogy nagyon nem tudtam mivel jár ez, pedig nem vagyok kis nyüzüge. Az egy dolog hogy pár napig hajlott háttal totyogtam mint egy, öregúr, ez oké. De 4 hete nem jött helyre a, hugyuti rendszerem, pedig antibiotikumot is szedtem rá, 4 hete feszül, ég a bőröm, a, koldokom alatt egy kockanyi teruleten totál kiesett minden erzekeles, sőt rosszul leszek ha hozzá kell érni pl fürdés után ha megtorlom azt a területet. Ráadásul úgy olvastam akár életem végéig is így maradhat. Ezen kívül kohogesnel vagy egyegy leulesnel, szúr a belső varrat, szóval nem akkora poén mint sokan elkepzelik, az ember a saját kárán tanul. Persze nyilván vannak szerencsesebbek, akiknek nem lett erzeketlen a bőrük vagy nem lett bajuk a katetertol, ez az én esetem és ezért erdekel hogy aki tudatosan, akar császárt az ezekkel tisztában van?
2022. máj. 8. 19:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
En csak akkor vállalnék még egy hüvelyi szülést ha garantálják a gátvédelmet. Na nyilván ez nem így működik :D. De az elsővel nagyon megszenvedtem, nem tudtam ülni a wc-n. Minden nap Dulcosoftot ittam mert egyszer pár napig nem tudtam nagydolgot végezni és hát besült nyilván, na azt a szenvedést senkinek se kívánom. A gátseb kb 2 hónap alatt gyógyult be annyira, hogy tudjak tőle létezni egyáltalán. A szexről nem is beszélve, kb fél évig nem engedtem hogy a férjem a közelembe jöjjön :D Szóval a másodiknál simán kiegyeznék a császárral. Tudom, hogy mindenkinek az a legrosszabb amit ő épp aktuálisan átélt, de nem tudom elképzelni, hogy ennél rosszabb lenne a császár.
2022. máj. 8. 22:53
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem program császár volt(okkal) és mivel én csak úgy szülhetnék biztos hogy nem lesz még egy gyerekünk, még egyszer nem csinálom ezt végig. Inkább 100 hüvelyi mint egy császár
2022. máj. 9. 05:53
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Én mindkettőt átéltem,de nekem a természetes szülés jobban fájt,mint császár után a vágás.Én rettegtem a császártól,csak sajnos muszáj volt.Szerintem aki császárt akar nincs tisztába vele,hogy mivel jár.Az egy nagy hasi műtét.Ráadásul utáltam pisilni egy darabig mert úgy fájt.Biztos a katéter miatt.Maradjunk annnyiban ,,hogy egyik szülés sem jó.😅
2022. máj. 9. 05:53
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Császár után nekem nem fájt a szex.Hüvelyi szülésnél viszont nagyon.Utolsó voltam.
2022. máj. 9. 05:57
 15/19 A kérdező kommentje:
Utolsó aterzem, lassan 5 hete szopok a kateter miatt... Mindenkinek köszönöm a válaszát, tényleg nagyon erdekesek!!
2022. máj. 9. 06:32
 16/19 anonim ***** válasza:
7%
Nekem program csaszarom volt de ha még egyszer szulnék biztosan nem császárt választanék. Műtét után pokoli fájdalom és nem.úgy tudod ellátni a babádat ahogy kellene.
2022. máj. 9. 13:18
 17/19 anonim ***** válasza:
84%
Anyám sima szüléssel alig tudott ellátni komplikációk miatt, nekem ugyanez császárral. Egyik-másik szülés sem garancia hogy az jobb lesz mint a másik. Egyén függő...
2022. máj. 9. 14:55
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

"Kár, hogy ez az ország még nem tart ott, hogy a nő választhat ingyen is."

Ezzel az a baj,hogy a legtöbb nő totál laikus, fogalma sincs a folyamatról/folyamatokról és nem tud úgy dönteni, hogy az nem szimplán érzelmi alapú legyen. Mert sokan csak azért mennének, mert "jajj, félek, fájni fog", meg ilyen olyan kényeskedések... meg lenne aki szimplán lustaságból, mert sajnos ismertem ilyet. Ha nem a saját fülemmel hallom, nem hinném el, hogy van ilyen . Persze, hamarabb meg van, az tény...

Nem csak fekete fehér ez, a császárnak is van pozitív része, meg a természetes hüvelyinek is, de szerintem a műtétben több negatívum van alapból...

2022. máj. 13. 00:49
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

De miért fáj az akárkinek is, ha a másik választ? Ő dolga. Ha császárt választ de megbánja, így járt. Senkinek sem ártott vele.

Mindig mikor mesélem, hogy az én császárom jó volt, és sem fájdalmam, sem szövődményem nem volt utána, szinte meg vannak sértődve egyesek, mert hogy a "könnyebb utat választottam". Bezzeg ha rettenetes lett volna, azt mondogatták volna, hogy látod, látod, nem ez a könnyebb út. :D

Mindig mindenben kettős mérce van. A császárral semmi baj ha szükséges, de ha nem akkor ördögtől való. Ha nem tudsz szoptatni tökéletes a tápszer is, viszont ha nem akarsz szoptatni a tápszer rossz..stb

2022. máj. 13. 05:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!