Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki csaszarral szeretne...

Aki csaszarral szeretne szülni elmondana miért?

Figyelt kérdés
Tényleg erdekelne. Megmondom őszintén, én is császárt szerettem volna, gondoltam sokkal könnyebb, nem fáj stb. Mikor felmerult hogy lehet császár fog kelleni a babam nagy kormeretu feje miatt, még titokban örültem is. Aztán mikor 4 hete 4 óra vajúdás után végül csaszaroztak, akkor jöttem rá hogy nagyon nem tudtam mivel jár ez, pedig nem vagyok kis nyüzüge. Az egy dolog hogy pár napig hajlott háttal totyogtam mint egy, öregúr, ez oké. De 4 hete nem jött helyre a, hugyuti rendszerem, pedig antibiotikumot is szedtem rá, 4 hete feszül, ég a bőröm, a, koldokom alatt egy kockanyi teruleten totál kiesett minden erzekeles, sőt rosszul leszek ha hozzá kell érni pl fürdés után ha megtorlom azt a területet. Ráadásul úgy olvastam akár életem végéig is így maradhat. Ezen kívül kohogesnel vagy egyegy leulesnel, szúr a belső varrat, szóval nem akkora poén mint sokan elkepzelik, az ember a saját kárán tanul. Persze nyilván vannak szerencsesebbek, akiknek nem lett erzeketlen a bőrük vagy nem lett bajuk a katetertol, ez az én esetem és ezért erdekel hogy aki tudatosan, akar császárt az ezekkel tisztában van?
2022. máj. 8. 19:44
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
81%

Üdv a valóságban. A császár sose egyszerűbb.

Én is végig mentem ezen 😉de lett egy szép egészséges fiam így megérte és a legjobb dolog volt az életemben.

2022. máj. 8. 19:57
 2/19 anonim ***** válasza:
63%

Én amikor terhes lettem szerettem volna császárt. Féltem a hüvelyi szulestol. Jobban mint a császártol..

Aztán a babám állapota miatt kellett program császár.

Nekem 1 hétig volt rossz, míg nem szedtek ki a varratot.

Nem lett fertőzéses, szépen gyogyultam, és már 1 év után nem látszott a császár helye. Tudom szerencses vagyok, de ha a második is ilyen lenne tuti szülnek akár 100at is. (persze pénz kéne hozzá 😂).

Sok országban lehet választani, itthon is bevezetnem.... Ha valaki 1 nagy vagast akár a hasán legyen az.

Én félek attól hogy tag maradok, úgy szakadok hogy soha nem lesz már olyan mint előtte, vagy aranyér, stb stb.

Én inkább 100 császár mint 1 természetes szülés

2022. máj. 8. 19:58
 3/19 anonim ***** válasza:
79%

Én is szültem császárral (természetes úton is), és én meg téged nem értelek.

Hüvelyi szülés után szanaszét szakadtam, 2 hétig magam alá csináltam, nem bírtam tartani. A szex 4 év elteltével is fáj, az első pár perc mindig olyan, mintha az első alkalom lenne. Szerinted ez mennyivel jobb?

Nekem is érzékeny az a terület a hasamon, és nagyon szar volt az első felkelés, de még mindig ezerszer jobb, könnyebb volt, mint a hüvelyi.

2022. máj. 8. 20:05
 4/19 anonim ***** válasza:
85%
Sosem tudhatjuk előre, hogy minket melyik viselne meg jobban. Én a császárt választottam, mert meggyőződésem hogy a babának biztonságosabb. Nekem sem volt semmi gondom utána. Kár, hogy ez az ország még nem tart ott, hogy a nő választhat ingyen is.
2022. máj. 8. 20:18
 5/19 anonim ***** válasza:
67%

Nekem programozott császárom volt, ahogy elnézem ég és föld a sürgősségi és a programozott, mert az egyiket sietve csinálják, másikat tervezve. Több panaszkodo sztorit halottam sürgősségi császár esetén. Nekem sokáig fájt és mai napig érzékeny pedig 8 hónapja volt,de amúgy is van akinek egyből semmi baja, van akinek 2 év a gyógyulási idő, de fél év után volt az hogy már csak szexnél van gond( ami úgy tűnik nekem medence süllyedés miatt fáj nem a császár miatt). Amúgy nekem így is lett aranyerem az nem természetes szülés függő. Tudtam mivel jár mert utánaolvastam a császárvonal appon, de ha ez kellett az egészséges babához hát legyen.

Hidd el q felülés csak az elején fáj, annak is megvan a technikája, hogy ne fájjon annyira és fontos a hegtorna.Van akinek a természetes a káosz, másnak meg ez🤷‍♀️

2022. máj. 8. 20:25
 6/19 A kérdező kommentje:
Persze, tisztában vagyok vele hogy a természetes szülés is lehet borzalmas, míg más meg sem érzi, pl szobatarsam szülés után 2 órával már zuhanyozott meg teli fujkalta magát parfummel és joizuen vacsorazott, más meg sokáig szendved, mindkét fajta lehet rossz, nem is szóltam én le a természetes szulest! Amúgy meg valóban igaz lehet amit írsz 5os, hiszen a sürgősségi csm tényleg pikkpakk van és mindent gondolom jobban kapkodva csinalnak mert ugye ott baba vagy mama élete is a tét. Amúgy meg természetesen minden fajdalmat meg rossz érzést megert a kisfiam, ez nem is kérdés ❤️
2022. máj. 8. 20:44
 7/19 A kérdező kommentje:
A szex részét még nem tudom mert ugye még 2 hét a gyerekagy és amúgy sem jött még vissza a libidom de olvastam hogy bizony fájhat 😯
2022. máj. 8. 20:46
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Mindig is császár párti voltam. Rettegek a mai napig a hüvelyi szüléstől. Nem akarok órákig, esetleg napokig óriási fájdalmak között vajúdni, kitágulni, szétszakadni. Rengeteget sírtam az miatt, hogy mi lesz velem, én aztán nem akarok szülni.

Nekem nagyon jól sikerült a műtét. Nem maradt vissza semmi baj, gyönyörű a hegem. Nem fájt annyira a műtét után sem a sebem, sokkal rosszabbra számítottam. A fejem viszont fájt utána 1-2 hétig, az borzalmas volt az elején.

Még mindig van sokszor rémálmom a szülésről. Az, hogy terhes vagyok a második gyerekkel, elfolyik a magzatvíz és sírok, pánikolok, hogy ugye farfekvéses még mindig, valaki mondja meg, ha netán megfordult, ugye megengedik, hogy megint császár legyen, mert az első is az volt és nem akarom megszülni. És sehol a közelben egy orvos, aki megmondaná.

2022. máj. 8. 21:59
 9/19 anonim ***** válasza:

Nekem is fájt a fejem, de ugye olyankor folyik a gerincfolyadék a szúrás helyén, ezt betapasztották a saját véremmel és egyből nem fájt.

Amúgy ha első császár volt onnantól már lehet a másodikat császárral szülni.

2022. máj. 8. 22:14
 10/19 A kérdező kommentje:
Érdekes nekem a fejem nem fajt pedig nagy fejfajos vagyok
2022. máj. 8. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!