Aki az első babáját túlhordta, és indítani kellett a szülést, a másodiknál hogy alakult, időben elindult, vagy ismét rá kellett segíteni?
szia! állítólag nagyobb az esély a másodikat is túlhordani, mint annak, akinek az első időre jött.
de a statisztika nem mindig mérvadó, tudod :)
a fiamat 1 héttel hordtam túl, bekakilt a vízbe, indítani kellett. a lányomat majd' 2 héttel vittem túl, már majdnem indított a doki (oxitocin próbán kettőn is túlestem addigra), de elmentünk moziba és a kiscsaj kirúgta felül a burkot. végül ekkor is oxitocinnal nyomattak, mert nem jött fájás magától, de én ezt már úgy veszem, hogy a kislány maga döntött a születése időpontjáról :)
Könnyűt és gyorsat kívánok Neked :)
Szia!
Én egy héttel hordtam túl az első fiamat,de megindult magától.Második fiam pedig 5 nappal korábban jött,úgyhogy nem mérvadó,hogy mikor született az első.Egy ismerősömnek 5 indított szülése volt,6. pedig megindult magától.
üdv
Első 40+4
második fiamat is indították, de őt 42+0 napon:)
Első 41+2
Második 39+5
Harmadik 38+3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!