Kinek mikor indult be a szülés, a sok gyaloglás is beindithatja?
Figyelt kérdés
Első baba és kisfiú (nemsokára 8 hónapos)2022. ápr. 27. 16:08
1/8 anonim válasza:
Nem, a gyaloglás egészséges, de nem attól indul egyik baba sem.
2/8 anonim válasza:
41. héten indították, pedig én aztán mozogtam, gyalogoltam eleget.
semmi köze hozzá, majd kibújik ha itt az ideje ☺️
3/8 anonim válasza:
Engem 42. héten indítottak, túra, séta, lépcsőzés, szex minden volt. Szerintem kismama nem gyalogolt még annyit mint én a végén. Ha lesz még egy tuti nem stresszelek rá, csak élvezem a nyugis napokat :D
4/8 anonim válasza:
Mint a hármas válaszoló. Mindent IS próbáltam :D Semmi….
5/8 anonim válasza:
40+2 hetesen 20 percet futottam, mert rossz buszra szalltam nst-re menet és muszáj volt odaérni az időpontra. Mindig mindenhova gyalog jarok, ember nem gyalogol annyit, mint én. Szerintem annak érhet csak valamit a gyaloglás, aki amúgy nincs hozzászokva.
40+5 született, a futástól tök függetlenül.
6/8 anonim válasza:
Az elejétől fogva sokat gyalogoltam, mozogtam. Szóval kellett 40 hét hogy beindítsa a szülést 😂
7/8 anonim válasza:
40het 6napnal indult, próbáltam pár dolgot aznap, tonik, sok gyaloglás lépcsőzes és végül késő este elfolyt a magzatviz és beindultak a dolgok. De reggel már kicsit vereztem es az nst is mutatott kisebb fajasokat, amit nem éreztem de előző napokon még nem volt, szóval valószínűleg amúgy is beindult volna. De próbáltam mindent megtenni mert másnap indították volna.
8/8 anonim válasza:
Nem feltétlenül indítja be, de kainek beindítja a sétálás annak úgyis a szülés beindult volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!