A beágyazódás idején lehet futógépen gyorsgyalogolni? Más sportot nem igazán merek, de napi szinten kellene edzenem, ez jó?
Inszemináció után már nem szeretnék egyéb edzéseket, ez a fajta gyaloglás milyen inszem után?
Futópadon hegymenetben 30-40 perc gyorsgyaloglás.
éppen az orvos javasolta, hogy minden nap min. fél órát mozogjak...nem kell ilyen rosszindulatúnak lenni, szerinted miért kérdeztem meg itt, hogy GYALOGOLNI lehet-e?
Mert fontos a leendő picink, és szeretnék mindent megtenni azért, hogy sikerüljön. Viszont a méh vérellátásának elvileg az sem tesz jót, ha vki meg se moccan inszem után...
Kérem, csak olyan válaszoljon, aki inszemezett, vagy normálisan is tud válaszolni, minden rosszindulatúság nélkül, nem úgy, mint a 2-es delikvens...
Ha valaki esetleg megosztána a saját tapasztalatait, azt megköszönném
Nekem inszem után kifejezetten azt mondta az orvos, hogy nehezet emelni nem szabad, de a mozgás fontos, különben lelassul a méh vérkeringése és az nem jó.
Én sétáltam, strandoltam, voltunk kirándulni is. Pihenni az inszem napján kívül egy napot pihentem.
Azért meg ne erőltesd magad, de ha amúgy edzett vagy, akkor a 30-40 perces futópados gyaloglás kellemes lesz neked. Ha soknak érzed legfeljebb abbahagyod.
köszönöm, igen, arra gondoltam, hogy esetleg a tempót most kicsit visszább veszem, illetve felváltva konditerem, felváltva elmegyünk egy órára sétálni a férjemmel esténként.
Inszem után 3 napig csak séta, aztán utána gondoltam már lehetne menni a terembe is mozogni.
Másvalamire esetleg figyeljek?
tegnap este volt az inszem, a doki azt mondta, ma és holnap még mindenképpen tegyünk a tűzre :D
gondoltam péntekig még csak sétálnánk este, aztán szombattól már mennék futópadon gyalogolni, nem sokat és nem megerőltetően, de min. 30 percet.
Nehezet nem emelek, és a rázkódás miatt sem aerobic, sem kocogás nem lesz, és a fürdést is zuhanyzásra cserélem.
1. vagyok, irtam hogy kolleganomnek pihenest javasolt par napig a doki de mindegy, te mar eldontotted hogy gyalogolni fogsz mert csak a helyeslo balaszt meltatod.
Es ja, ahogy irod, utana meg menjel kondizni is! Feltetlen a jo test a fontos valakinek akinek ilyen nehezen lehet gyereke. Okos vagy.
Válaszolni érdemben nem tudok, viszont szeretnélek megvédeni!
Minden nap mozgok, tornázok, edzek. Nem tudnám már abba hagyni, mert KELL Nekem. A mindennapjaim része. Persze, nem fontosabb, mint egy baba ( rajta vagyunk a kistesó kérdésen egyébként)! Nem hagytam abba az edzés, csak finomítottam rajta.
Senki ne ítélkezzen már feletted, ha te szeretsz mozogni, akkor tedd azt, a szervezeted már megszokta.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!