Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek utalhat terhességre?

Szerintetek utalhat terhességre?

Figyelt kérdés

13.-ra várom a köv. Menszeszem, ovulácio napján, és előtte is voltunk együtt, és ovu után masnap, egy kis rózsaszínes pici vér volt a wc papíron, ez utalhat terhességre, és ha igen akkor mikor lenne a legjobb tesztelni?? Nagyon jó lenne tudni időben, mert mennénk ki német országba, de ha terhes vagyok, akkor nem megyünk, és addig felmondani nem akarok a mostani helyről?! Mit tanácsoltok?

Köszönöm.

2017. júl. 3. 18:19
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát ezzel nem vagy előrébb,sajnos ebből még bármi lehet :/

Drukkolok,jövőhéten kiderül hogy mi van :)

2017. júl. 3. 18:24
 2/7 anonim ***** válasza:
A terhesség 10-14 nappal ovuláció után jön csak létre a beágyazódással, ezelőtt így nem is utalhat semmi rá. A pici vérzés vagy a tüszőrepedés miatt volt, vagy valami pici sérüléstől.
2017. júl. 3. 18:24
 3/7 anonim ***** válasza:
13ra nem varod.. Harmadika van.. Tehát meg 10 nap. Aztán kiderül. Utalhat es utalhat mehszajsebre is. Vagy durvább szexre. Senki nem tudja ovu utan 3 nappal h terhes vagy sem. :)
2017. júl. 3. 18:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Hja azt elfelejtettem.. Miutan lattam a cimszot.. Nem.. Beagyazosasra nem utalhat. Az korai lenne. Az kb meg 3 nap..
2017. júl. 3. 18:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Az ovuláció körüli vérzés azért van, mert ilyenkor kicsit nyílik a méhszáj és sokkal érzékenyebb a külső behatásokra (szex), ilyenkor lehet pici rózsaszínes vérzés. Nekem is volt már ilyen, nincs méhszájsebem.

Ebből csak arra tudsz következtetni, hogy ovulálsz, de ilyen korán semmi nem derül ki abból, hogy terhes vagy-e vagy sem. Az majd 13-a körül derül ki, ha pozitív terhességi teszted lesz.

2017. júl. 3. 19:47
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! Várom a fejleményeket..a cicim az már fáj.. Érzékeny, meg étvágyam nincs..de ezek még a menses jelei is lehetnek.. Hat bizakodomy hogy lesz baba, de ha nem, akkor majd jön a megfelelő időben! :)
2017. júl. 4. 17:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok, mondom a fejleményeket, ugye mára vartam, de tegnap egy picike barnázásom volt, meg ma is..ez mitől lehet? Kezdete lenne a mensinek, vagy még utalhat terhességre?? Annyit mindent olvasok, hogy lehetseges így is.. Mit tegyek szerintetek?? Várjak még a teszttel, hogy jön e vmi..vagy doki?
2017. júl. 13. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!