Csak futópadon sétálás elég tud lenni terhesség alatti mozgásnak?
Első terhességemkor héti 3x 10km mentem, illetve online kismama tornát végeztem.
Most a második terhességem sokkal lazább, de a tornát el szeretném kezdeni ismét. 25 hetes vagyok, kb.10 hetet végig tornázni heti 2-3x. Sétálni nem nagyon tudunk max a kertben, 14 hónapossal meg nem lehet nagyokat sétálni kint, motorozni is még lassan tud. Az mindenképp jó, hogy futopadon sétálsz! Ezt ne hagyd el. Ha teheted online iratkozz be jogára, bodyart-ra, tornára vagy ami épp megtetszik. Olyat érdemes választani ami nem kötött, azaz a videót feltöltik a plattformra, s akkor tudod megcsinálni amikor van időd.
Kellemes babavarast !:)
A valaszado abból indult ki, hogy épeszű ember alapból mozog a napi teendői közben. Pláne ha egy óvodás korú gyereket nevel, aki épp otthon van. Azt is fiygelemebe vette, hogy valószínűleg a kedves kérdező nem egy sportember, hiszen akkor fel se merült volna így a kérdés se.
Nem vagyok 80 és kb holtbiztos hogy többet mozgok nálad, lévén csupán a munkám miatt is napi 30-40ezer lépesnél járok. Mindig elfelejtem, hogy sok nőnek a terhesség az agyára is ravonul és így képtelen értelmezni, hogy az adott válaszok jóindulatúak voltak. További kellemes szenvelgést. 😙
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!