Aki kezeletlen endometriozis vagy pcos melett esett teherbe minden rendben volt a terhessegevel?
Figyelt kérdés
2021. márc. 27. 16:16
1/9 anonim válasza:
Kezeletlen ir,es elvileg pcos is volt. Egeszseges a kisfiam,semmi gond nem volt. Nem volt sosem vetelesem,ez volt az elso terhessegem. :)
2/9 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen. ❤
2021. márc. 27. 19:40
3/9 anonim válasza:
Mindkettő volt, csak az endometriózis nem volt teljesen kezeletlen, mert egy műtétem már volt, de attól még visszajött... A terhesség rendben volt, az endometriális fájdalmak elmaradtak (mivel csak menstruációkor jönnek elő nálam), és kevés "fura" terhességi tünetem (pl kívánósság) volt pedig az ellenkezőjére számítottam.
4/9 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen :)
2021. márc. 27. 20:55
5/9 babyboom567 válasza:
Kedves Kérdező!
Keress doTERRA olajokkal foglalkozó embert ahol laksz, (vagy engem privátban),vannak olajok amik hatékonyak,pl copaiba
6/9 anonim válasza:
Hat pers.ze. Rakot is gyogyitjak,gondolom. ;)
7/9 anonim válasza:
PCOS nincs nálam, endometriózist csak gyanítok, de nem vizsgálták ki. Miómák vannak. Évekig vártunk a babára mire megfogant, de eddig problémamentes a terhességem. 32 hetes vagyok éppen.
Egy barátnőmnek van pcos-e, ő azonnal könnyen teherbeesett, viszont koraszülött babája lett.
8/9 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindenkinek
2021. márc. 28. 08:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!