Terhesség vége felé extrém vízesedés?
38+3 hetes terhesen napról napra jobban bedagad a lábam és 5 perc séta után már a cipő is "leugrik" rólam, annyira vizesedik, a bokám teljesen eltűnik és semmitől nem megy le, hanem egyre csak dagad.
Eddig is vizesedtem, de mindig visszahúzódott egy kis mozgástól, most pont fordítva.
Másnak is így volt ennyi idősen? Ez már azt jelenti, hogy nagyon közel a szülés?
Nem feltétlenül jelzi a szülést. Én kb a 30. héttől ennyire vizesedtem és pont, hogy javult egy kicsit a szülés előtti napon. /Azaz 5 perc helyett kb 7 percig tudtam állni/ A 41. héten szültem.
Igyál minél több vizet. Akkor is vizesedhetsz jobban, ha 1-2 napig kevesebbet iszol. A szervezeted még jobban visszatartja ilyenkor a vizet.
A 34.héttől vizesedtem. Borzalmas volt, vajúdáskor már lábra se tudtam állni. 2 számmal nagyobb cipőt kellett vennem, mert semmi nem ment rá a lábamra. Sajnos nekem a vérnyomásom is magas lett, így kórházban töltöttem az utolsó hetemet, majd a kiírt napon megindítottak. Ugye toxémia gyanús voltam sajnos.
Sómentes, fehérjedús diétát ajánlok rengeteg vízzel. Nyugtasson meg, hogy el fog múlni hamarosan.
Egyébként nekem nem csak a lábam vizesedett, a hasam, a kezem, az arcom..csak a lábam volt a legdurvább.
Könnyű szülést kívánok! ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!