Aki használt terhesség alatt kompressziós harisnyát, pontosan milyet vett, és milyen tapasztalata volt?
25 hetes terhes vagyok, nem élek túl aktív életet, és kis túlsúllyal is indultam neki a terhességnek. Az utóbbi időben észrevettem, hogy ha sokat állok vagy ülök, akkor enyhén bedagad a vádlimtól lefelé a lábam. Mindkettő egyformán, nem vészes, de észrevehető. Pihenésre javul. Vérnyomásom teljesen rendben van. Gondoltam, hogy szereznék kompressziós harisnyát, de nem tudom, milyet lenne érdemes. Láttam olyat, ami csak a lábszáron van, volt térd fölé érő, és teljes harisnyanadrág is.
Kinek melyikkel és milyen tapasztalata volt?
Köszönöm szépen!
25 khm
Én trombofília és durva vizesedés miatt viseltem. Mivel 40 fokos nyár volt, így a térdzokni is kihívás volt.
Egyébként bementem egy gyógyászati segédeszköz boltba és kértem segítséget az eladótól.
Gondolom hogy ez most annyira nem opció, de webshopokban is feltűntetik, hogy mikor milyen erősség javasolt.
Combfixest hordtam. Könnyebb volt, ha viseltem, de nyilván nem oldotta meg a dolgot,mert műteni kellett.
A fenekemen nem tudtam volna elviselni azt az anyagot, a terdig erö meg kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!