Szüléshez közeledve ez normális? Brutális hangulatingadozásaim vannak.
37.hetet már betöltöttem, és nem ismerek magamra. Egész nap sírni tudnék, minden bajom van, semmi nem jó, nyűgös vagyok, hisztis vagyok.
A terhesség során voltak kisebb hangulatváltozásaim, de ennyire durva nem volt. Ez normális?
Köszönöm a válaszokat. Ma már kevésbé vagyok hülye :D
Helyette ma meg takarítok egész nap.
3. vagyok
😂 Jaj, én már úgy 5 napja mást sem csinálok, csak mosok meg takarítok. De a főzésen is gondolkodom, hogy legyen ez-az lefagyasztva vésztartaléknak.
Egész nap csak pakolásznék. A baba holmijainál még van egy kis vasalni valóm, annak úgy örülök mint hülye a kilincsnek, mert dejó, babaruháááák 😂
A kórházi táskámat pedig most pakoltam át, de ne kérdezd, hogy miért 😂😂
Gyártottam még ilyen kórházi tartalékcsomagot, hogy a férjemnek csak fel kelljen kapnia, ha kell utánpótlás valamiből a kórházas cuccokból.
Meg felénk divat babaszületéskor megvendégelni a munkatársakat, körbeszaladni a rokonságot - így arra is összekészítem neki a csomagokat és felcímkézem, hogy mit hová kell vinnie. 😂
Kész agyrém vagyok már magamnak is 😂😂😂
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!