Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szüléshez közeledve ez normáli...

Szüléshez közeledve ez normális? Brutális hangulatingadozásaim vannak.

Figyelt kérdés

37.hetet már betöltöttem, és nem ismerek magamra. Egész nap sírni tudnék, minden bajom van, semmi nem jó, nyűgös vagyok, hisztis vagyok.

A terhesség során voltak kisebb hangulatváltozásaim, de ennyire durva nem volt. Ez normális?

2022. ápr. 24. 16:07
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
nekem is ez volt, szerintem még kérdést is írtam ki ide :D nyugi, elmúlik pár hét alatt :)
2022. ápr. 24. 16:18
 2/7 anonim ***** válasza:
96%
Terhesség végén is vagy, frontok is vannak, normál ez az állapot:)
2022. ápr. 24. 16:29
 3/7 anonim ***** válasza:
37+3, dettó ugyanezt érzem, azzal a különbséggel, hogy a terhesség alatt eddig csak egyszer, egyetlen egy napon éreztem ilyet, amikor egy apró hülyeség miatt egy fél délutánt krokodilkönnyekkel átbőgtem :D Remélem pár nap alatt elmúlik ez a semmilyen hangulat.
2022. ápr. 24. 18:27
 4/7 anonim ***** válasza:
92%
Normális. Én egész terhességem alatt nem szenvedtem hangulatingadozással. Aztán egyik nap rettenetes hisztit csaptam a páromnak, mert szegény szeretett volna elmenni itthonról, ami nekem valamiért nem tetszett, de magamra sem ismertem, utána pedig egész éjjel sírtam. Másnap nyugtáztuk, hogy valószínűleg mindjárt szülni fogok, mert teljesen kifordultam magamból. 2 nap múlva megszültem.
2022. ápr. 24. 23:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Normális ez az állapot. :)
2022. ápr. 25. 11:23
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Ma már kevésbé vagyok hülye :D

Helyette ma meg takarítok egész nap.

2022. ápr. 25. 11:39
 7/7 anonim ***** válasza:

3. vagyok

😂 Jaj, én már úgy 5 napja mást sem csinálok, csak mosok meg takarítok. De a főzésen is gondolkodom, hogy legyen ez-az lefagyasztva vésztartaléknak.

Egész nap csak pakolásznék. A baba holmijainál még van egy kis vasalni valóm, annak úgy örülök mint hülye a kilincsnek, mert dejó, babaruháááák 😂

A kórházi táskámat pedig most pakoltam át, de ne kérdezd, hogy miért 😂😂

Gyártottam még ilyen kórházi tartalékcsomagot, hogy a férjemnek csak fel kelljen kapnia, ha kell utánpótlás valamiből a kórházas cuccokból.

Meg felénk divat babaszületéskor megvendégelni a munkatársakat, körbeszaladni a rokonságot - így arra is összekészítem neki a csomagokat és felcímkézem, hogy mit hová kell vinnie. 😂

Kész agyrém vagyok már magamnak is 😂😂😂

Kitartás!

2022. ápr. 25. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!