Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire normális a hangulatin...

Mennyire normális a hangulatingadozás/búskomorság a terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Most konkrétan nem a hisztiről van szó vagy a különböző ételek megkívánásáról. Tegnap délelőtt madarat lehetett volna velem fogatni ugyanis előző nap voltam Uh-n és elvileg már 11 hetes vagyok. Folyton a cuki kis feje járt azt eszembe amit a UH-s képen láttam, meg minden :) Sőt még más jó dolgok is történtek aminek nagyon örültem. Aztán délutánra valahogy már sírhatnékom volt! Búskomorság szállt meg. Ezt csak fokoztam azzal hogy bűntudatom volt az egész miatt hogy lehetek ilyen marha hogy annyi dolognak kellene most egyszerre örülnöm és közben meg olyan vagyok mint a szomorúfűz. nem hisztiztem vagy ilyesmi csak igazán mélyen le voltam hangolva! És mint írtam emiatt bűntudatom volt hogy érezhetem magam így?!

2015. júl. 17. 10:53
 1/2 Lencsibaba0121 ***** válasza:
Teljesen normális, a hormonok játéka! Én is ilyen voltam szinte az egész terhességem alatt! :)
2015. júl. 17. 11:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Én azt utálom a legjobban, amikor rossz kedvem van és ötletem sincs, hogy miért.. persze néha fordítva is a jó kedvvel de az jöhet.. :D

Amúgy nem szokásom az ilyesmi, a terhesség..

29 hkm

2015. júl. 17. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!