Ma hallottam arról először, hogy ha nem tudnak szülés után pisilni, akkor katétert helyeznek fel. Nem szeretnék katétert kapni. Valahogy fel lehet készülni arra, hogy tudjak pisilni szülés után? Mi történik akkor, ha nem tudok pisilni, viszont nem rakatok fel katétert sem?
Utolsó: Ja, mert aki egy 15 perces terhességmegszakítást azért nem vállalt be, mert "nem bírja az orvosi beavatkozásokat", az majd biztos nem kap pánikrohamot, miközben ébren felvágják a hasát:D
Micsoda okos döntés volt megtartani ezt a terhességet...
2022. ápr. 23. 17:50
12/18 anonim válasza:
Nem ajar császárt attol még jobban retteg.ezt írta privibe,meg aut hogy lehet jobb lenne megöknie magát :(
2022. ápr. 23. 17:53
13/18 anonim válasza:
Kerdezo, konyorogve kerlek, add orokbe azt a szerencsetlen babat.
Jobb lesz igy mindenkinek, raadasul nagyon sokan szeretnenek orokbefogadni, vagynak a szulosegre, hihetetlenul halasak lennenek neked.
A gyereknevelesben nem a szules a legnehezebb resz, elmondom neked. Az piskota ahhoz kepest, hogy milyen tud lenni egy hasfajos csecsemo vagy egy durvan dackorszakos gyerek. Es ha tobbemberes babad lesz, esetleg valami betegseg, idegrendszeri eretlenseg is bejatszik, tenyleg ongyilkos akarsz majd lenni es ezt most halal komolyan mondom.
Es talan te tenyleg meg is tenned a kerdeseid alapjan.
2022. ápr. 23. 19:42
14/18 anonim válasza:
Kétszer szültem eddig... Egyszer sem kaptam katétert, és egyszer sem kellett kötelezően pisilnem...
Elsőnél 17:30kor szültem, de csak valamikor éjfélkor jött az inger, akkor szóltam hogy segítsenek kimenni mert az első felállásnàl nagyon megszedultem.
Másodiknál nem is emlékszem mikor mentem szülés után, de tényleg nem kellett kötelezően...
2022. ápr. 23. 23:32
15/18 anonim válasza:
11-es igazad van, csak azért javasoltam neki, hogy ott gyorsan fájdalommentesen túl van a szülésen. Viszont ahogy kimegy az érzéstelenítő! Ott aztán lehetne pánik meg sírás…
2022. ápr. 24. 08:04
16/18 anonim válasza:
Nyugi, nem marad fenn a katéter, de muszáj szülés után pisilned. Szerintem nem is igen van választásod. Én 2x szültem, egyik után sem tudtam egyből pisilni. Akkor katéter fel, kiengedik a pisit (1 perc az egész, kibírod), majd ki is veszik, és mehetsz az osztályra. Utána már semmi baj nem volt, mire újra kellett, sikerült egyedül is. Arra viszont nem tudok válaszolni, hogy miért nem megy mindenkinek egyből.
2022. ápr. 24. 23:09
17/18 anonim válasza:
16os vagyok, most olvasom a korábbi hozzászólásokat, úgy látom, akkor ez a dolog kórházanként eltér. Szóval.. Ahol én szültem, muszáj az aranyóra után megpróbálni, csak utána mehetünk a szobánkba, ha sikerült a pisilés így vagy úgy, de nem hagyják fenn a katétert.
2022. ápr. 24. 23:15
18/18 anonim válasza:
Nekem sem sikerült egyből, ideiglenes katétert kaptam csak.Nyilván nem megy egyből, mikor szülés közben nyomodik, sérülhet is a terület...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!