Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki szült farosan? Ellenőrzik...

Ki szült farosan? Ellenőrzik a szülés beindulásánál,hogy átfordult e a baba; akár így akár úgy.

Figyelt kérdés
Tapasztalatokat szeretnék kérni, normális válaszokat. Félek a faros szüléstől; valahogy annyira idegennek érzem. Persze a császárt is,de hát nem én döntök.

2022. ápr. 18. 16:38
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
36 hetes. A mi kórházunkban nagyon támogatják a természetes úton való szülést. Persze faros babánál mások a szabályok. Igen nagyon bízom benne,hogy befordult már vagy ha nem befog addig. Egy hét múlva lesz még egy UHom. Nagyon várom.
2022. ápr. 21. 20:13
 12/15 anonim ***** válasza:
67%
Nekem első gyerek kislány, farfekvéses. Elfolyt a magzatvíz a 38.hét első napján. Ügyeletes orvos volt, én császárra készültem, ő meg megvizsgált és azt mondta, hogy akkor most szülünk. Kb. másfél óra múlva mindenféle műfogással, gátmetszéssel kint is volt a baba. De nem húzták, nem könyököltek, nem volt komplikáció. Magzatvíz elfolyástól számítva 4 óra alatt lett meg.
2022. ápr. 21. 21:07
 13/15 A kérdező kommentje:
A fájásaid jöttek folyamatosan, tágultál is?
2022. ápr. 21. 22:47
 14/15 anonim ***** válasza:
40%

Elsö babanal nagyon de nagyon veszelyes. Törtenhet olyan baleset, hogy gyerek nelkül mesz haza... nem a szüles modja a lenyeg, hanem az, hogy egeszseges elö csecsemövel a kezedben lepj ki a korhaz ajtajan.

Hogy a kerdesedre valaszoljak, apukam far fekveses volt, be indult nagymamamnal a szüles, el folyt a magzat viz, de ha nem csaszarozzak meg mind ketten meg halnak.. ezelött 60 eve törtent. Nagymamam meg mindig él es sokszor fel emlegeti mennyire halas annak az orvosnak aki meg mentette az eletet, es egeszseges gyermekkel tavozhatott haza

2022. ápr. 21. 22:58
 15/15 anonim ***** válasza:
75%
12. vagyok. A magzatvíz elfolyás után nem sokkal jöttek a fájások, amik nem voltak olyan durvák, sétálgattam beszélgettem, mert vártam a császárra. Amire leért a doki, valószínűleg ettől a nyugalomtól szinte teljesen kitágultam. A testalkatom, a baba testtartása (uh-val nézte) miatt úgy döntött, hogy a sürgősségi császár helyett a hüvelyi szülést választja. Én egészségügyisként éreztem a szülésznőkön, hogy nekik nem tetszik az ötlet, de a doki nagyon magabiztos volt. A fogadott orvosom császározott volna.
2022. máj. 2. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!