Szülés után hasleszorítót vagy fűzőt érdemes használni? Segít?
Figyelt kérdés
Nyilván nem szülés után rögtön. Meg mozogni is fogok amint tehetem,de addig is legyek már esztétikusabb, nagyon nagy a hasam.2022. ápr. 18. 13:03
2/7 anonim válasza:
Sok gyerekes ismerős használt leszorítót, és alig látszik a hasa, míg egy másik, aki eddig egyszer szült, szerinte hülyeség, és neki nagyon meg van ereszkedve a bőr rajta.
Lehet genetika is, de azért szembetűnő, hogy valakinek 5 gyerek után is laposabb a hasa, és használt ilyet.
3/7 anonim válasza:
2 ez genetikán múlik, használhatsz bármit.
4/7 anonim válasza:
Hát lehet, én csak ezt láttam, és szembetűnő :)
5/7 anonim válasza:
4es! Én kentem magam minden lóf@sszal, mégis lettek striáim.😃 Szobatársam semmivel, és az alkatahoz képest nagy hasa volt, és neki nem lett stria.
6/7 anonim válasza:
Én nem használtam semmit,még alakformáló bugyit sem
Ez genetika
7/7 anonim válasza:
Nekem terhesség előtt nagyobb volt a potrohom mint szülés után. Igaz 4 hét kellett mire visszahuzódott.
A főnököm (ugyanakkor szültünk) egy vézna kis hölgy volt. Neki volt füzője, de maradt pocakja. 🤷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!