Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után hasleszorítót...

Szülés után hasleszorítót vagy fűzőt érdemes használni? Segít?

Figyelt kérdés
Nyilván nem szülés után rögtön. Meg mozogni is fogok amint tehetem,de addig is legyek már esztétikusabb, nagyon nagy a hasam.

2022. ápr. 18. 13:03
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Alakformáló bugyi.
2022. ápr. 18. 13:09
 2/7 anonim ***** válasza:
70%

Sok gyerekes ismerős használt leszorítót, és alig látszik a hasa, míg egy másik, aki eddig egyszer szült, szerinte hülyeség, és neki nagyon meg van ereszkedve a bőr rajta.

Lehet genetika is, de azért szembetűnő, hogy valakinek 5 gyerek után is laposabb a hasa, és használt ilyet.

2022. ápr. 18. 13:11
 3/7 anonim ***** válasza:
70%
2 ez genetikán múlik, használhatsz bármit.
2022. ápr. 18. 13:15
 4/7 anonim ***** válasza:
74%
Hát lehet, én csak ezt láttam, és szembetűnő :)
2022. ápr. 18. 13:18
 5/7 anonim ***** válasza:
84%
4es! Én kentem magam minden lóf@sszal, mégis lettek striáim.😃 Szobatársam semmivel, és az alkatahoz képest nagy hasa volt, és neki nem lett stria.
2022. ápr. 18. 13:28
 6/7 anonim ***** válasza:
85%

Én nem használtam semmit,még alakformáló bugyit sem

Ez genetika

2022. ápr. 18. 13:41
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem terhesség előtt nagyobb volt a potrohom mint szülés után. Igaz 4 hét kellett mire visszahuzódott.

A főnököm (ugyanakkor szültünk) egy vézna kis hölgy volt. Neki volt füzője, de maradt pocakja. 🤷

2022. ápr. 18. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!