41+1hetes vagyok, valóban nem kérvényezhetem a szülés megindítását a 42.hétig?
Kórházban fekszem 40+6 óta, napi egy nst van, ultrahang csak ímmel ámmal.
A méhlepényem el van meszesedve már a 33.hét óta, a baba feje beilleszkedve, 3700g, a méhszáj 1100.
Azt senki nem mondja mi okból kell még mindig várni, semmiféle próbálkozás nincs a beindításra.
Kérdésem hogy jogom van-e kérvényezni a szülés indítást? Mert meszes lepénnyel gyakori áramlásvizsgálat kéne, de se az nincs,se indítás. Mit tehetek ha kockázatosnak érzem a babára nézve a helyzetet?
Esetleg másik kórházba átmehetek ilyenkor?
Mikor történt veled végre valami?
Mi miatt lett császár?
Baba rendben van?
Jajj nem, csak már láttam a sok jó kívánságot (a férj vagyok), aztán nem volt szívem lógva hagyni benneteket, ha már ilyen kedvesek voltatok. Végül 19-én délután egykor született a pici. Nagy volt a feje már, meg nem olyan szögbe dugta oda, ahogyan kellett volna, hogy ki tudjon jönni, meg volt már a kis nyakán is két menet köldökzsinór. Ahogy a babóca próbált nekirugaszkodni, úgy kezdett a feleségem sokkos állapotba kerülni. Szaladtak a főorvosért, ő felmérte gyorsan a helyzetet és mondta, hogy azonnal császár. Aztán nemsokára hozták a picit, aztán úgy 30-40 percre rá a feleségem.
Tudom, ez így nem valami szakszerű, de ő majd mesél, csak most lábadozik, babázik, pihen, erőt gyűjt. 🙂
Köszi mégegysze az érdeklődést, kedvesek vagytok.
Köszönöm, hogy válaszoltál...
Megerzesem szerint továbbra is Sopron volt a kórház.
Én voltam a szülésznő, aki javasolta a győri kórházatmeg a 24-es is.
Jó egészséget kívánok nektek.
Nagyon nehéz, de csodálatos időszak következik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!