Valóban idő kérdése, vagy keressek másik orvost?
Figyelt kérdés
Már kicsit több mint 8 hónapja szültem, de akárhányszor együtt vagyunk a férjemmel, folyton úgy érzem újra reped a gatam. Gatmetszes nélkül szültem, belül elég mélyen és hosszan repedtem. Már voltam vele orvosnál két hónapja, azt mondta legalább egy év is lehet, mire teljesen helyreall. De tényleg minden együttlet kellemetlen érzés, mert újra azt érzem reped az egész gatam. Így semmit nem élvezek az egészből, és már a hátamon fel áll a szőr, ha arra kerül a sor. Tényleg van olyan eset, hogy ilyen sokáig húzódik a gyógyulás?2021. nov. 13. 23:44
1/6 A kérdező kommentje:
Fájni nem fáj kimondottan, csak olyan mértékig zavaró érzés, meg tényleg folyton attól retteg és úgy érzem szakadok újra. A hétköznapokban is van hogy érzem, ha törökulesben ülök, vagy ép egy olyan mozdulatot végzek. Ahoz képest szerintem elég hamar regenerálódtam a szülés után, mert egy hét után, már gond nélkül el voltam vele, pedig másfél órán keresztül varrt két orvos egymás után. Csak az együttlét ilyen szenvedés.
2021. nov. 13. 23:47
2/6 anonim válasza:
Sajnos ez ilyen. Próbáljatok meg síkosítót használni.
3/6 anonim válasza:
Jó sok síkosítót használni…
Illetve nagy hangsúlyt fektetni az előjátékra, hogy nálad is jól beinduljon a nedvesedés és mondjuk próbáljon meg először orálisan örömet szerezni neked. Behatolást erőltetni semmiképpen sem szabad.
Ha egy év után se javul én akkor keresnék orvost.
4/6 anonim válasza:
Intimtorna segíthet. Nem várnék egy évet, elmennék dokihoz.
5/6 anonim válasza:
intimtorna,sikosito és orvos. nem késő egyikhez sem
6/6 anonim válasza:
Nekem alistennek csak az elso egyuttlet elejen volt kicsit fajdalmas a dolog azota szinte meg sem erzem. Csak nagyon ritkan. Mondjuk vannak pozok,ahol kicsit jobban erzekeny de fajdalmasnak nem mondanam. Szoval nalunk most meg nem megy minden pozban,illetve a sikos ito is biztosan segit. 11 honapja szultem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!