Keressek másik orvost?
Sziasztok. 14hetes terhes vagyok. 9hetesen a hüvelyemnél viszketés plusz elég durva folyás kezdődött. Doki felirt kúpot amit elhasználtam. Elmúlt majd 11hetesen ismét vissza jött.
12heti u.h-n említettem a dokinak, de azt mondta minden rendben van a babával ne aggódjak. Viszont mivel nem akart elmúlni elmentem magán orvoshoz.
Kenetet vett elküldte tenyésztésre viszont azóta sem kaptam választ. Ha hívom fel sem veszik a telefont.
Már megváltozott a szaga is odalent napi 3x is zuhanyzom de semmi értelme. 2napig kB semmi baj a folyáson kívül aztán utána ismét viszket pár napig.
Már nem tudom mi lehet a gond és hogy árthat e. Keressek egy harmadik orvost is? Tudnátok segíteni, akinek volt ilyen terhesség alatt mi használt neki amit lehet használni? 🙄 Teljesen kétségbe vagyok már esve mert már volt egy vetélésem 2éve.
Köszönöm ha elolvasod és válaszolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!