Szerintetek keressek másik orvost? Mert szerintem valami baj van.
A mensi szeru erzes az teljesen normalis mert tagul a mehed.Az ultrogeston az a terhesseg megtarto gyogyszer ami segit abban hogy minden rendben legyen,de sajnos ha rendellenesseg van a babaval akkor tortenik a veteles ami szornyen hangzik de talan jobb ha korai idoben tortenik mint kesobb vagy beteg babad szulessen.Sajnos en 2 szer jartam igy hogy elveteltem,es ez a terhessegem is igy idult hogy barnaztam es vereztem de a joisten megsegitett es mar 28 hetes kismama vagyok.
Sok sikert es tenleg pihenj minnel tobbet legalabb az elso 12 hetben.Ne emelj es ami a legfontosabb csak pozitivan gondolkodj es higy benne hogy ez a baba veled marad,beszelj neki minden nap.
Sajnos az van, hogy akár csinál ultrahangot az orvos, akár nem, semmi többet nem tud tenni a baba megmaradásáért, mint hogy Utrogestant és ágynyugalmat ír elő. Ha a baba menni akar, mert kromoszóma-rendellenessége van, nincs emberi hatalom, ami visszatarthatná. Az Utrogestan csak az egészséges babákat tudja megtartani.
Én is keresztülmentem ezen, csak már az 5. héttől fogva: vérezgetés, ügyelet, Utrogestan. Szerencsére most már a 13. hétnél tartok, és mostanra kiderült, hogy a vérezgetést méhnyakpolip okozta, nem a méhből jött.
Ha a hasad csak fájdogál, enyhe húzó fájdalmaid vannak, az természetes: nő a méhed, húzódnak a méhtartó szalagok. De ha már fájdalmas görcsök is vannak, akkor az gyakran a beindult vetélés jele.
Azért elmagyarázhatta volna a dokid, hogy miért van ez, mégha tényleg nem tud mást tenni.
Nekem két barátnőmnél volt ilyen (vagy ehhez hasonló) problémája, nekik hematómájuk volt, sok pihenés segített, és két hét alatt fel is szívodott. Ez a gyógyszer is erre van. Azóta semmi probléma.
Ha elmész másik dokihoz, valószínűleg ő elmagyarázza, hogy mi miért van, és mikor van nagy baj, de tényleg többet nem tud tenni.
És valóban nehéz ilyenkor pozitívan gondolkodni, akkor én azt mondanám, hogy ne gondolkodj azon, hogy "mi van ha..", "mi lesz ha.." Szedd a gyógszert, pihenj, ne stresszeld magad semmivel (se munka, se magánéleti kérdések, ha van, se semmi) Most csak a csöppséggel törődj!
Remélem minden rendben lesz Veletek!
Ha nem görcsölsz és nem vérzel folyamatosan, akkor tényleg nem lehet! nagy baj. Legalábbis a dokim tőlem mindig ezt kérdezi: görcs vagy vérzés? nincs. Akkor jó, a többi nem számít. :o)
Szia!
Hát elég furi a dokid az bizti.Én megértelek téged.Legalább valóban csinálhatott volna még egy uh.-t hogy megnyugodj rendben van e minden.Ha van lehetőséged akkor nézesd meg magad egy másik orvossal is,de azt nem kell tudni a mostani dokidnak.És ha minden ok akkor sok-sok pihi + a gyógyszer és minden rendben lesz majd meglátod!Ha tudsz menj el sztk-s rendelésre vagy valahova.CSak megnyugodnál nem?
35 hetes km.
Nekem is így volt! Minden alkalommal váres-nyálkás vécépapír. De egy idő után elmúlt. Fel a fejjel!
12:07 voltam
Szia!
Nálunk is ugyanígy volt, csak az 5. héten.Utrogestant (3*2),meg magneB6ot (3*2)kellett szednem!2Hét múlva rendbe jöttünk!Ja és persze sok fekvés,amit olyan szinten be is tartottam,h csak pisilni keltem fel meg zuhizni!Anyósom és a Párom sokat segítettek!12.hétig nagyon sok pihi,persze a 7. héttől már többet mocorogtam!De engem ez lelkileg nagyon megviselt(gondolom mindenkit akivel megtörtént)nagyon sírós lettem,és az is maradtam,biztos a hormonok miatt is de szerintem,ha ez nem történik akkor nem lennék ennyire bömbis!Nagyon sokat beszéltem akkor is neki,sokat simogattam a pocim,hidd el érzik a szeretetet,és ha egészséges nagyobb kedve lesz maradni!Én csak így tudtam megnyugtatni magam,ha beszélgettem vele!
Most 32 hetesek vagyunk
Kivánok Nektek sok nyugalmas beszélgetést,minden jót ,jó egészséget,kitartást és erőt,bármi is történik!
Hidd el 1-2 hét és sokkal jobban lesztek!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!