Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek keressek másik...

Szerintetek keressek másik orvost? Mert szerintem valami baj van.

Figyelt kérdés
7 hetes terhes vagyok. 1 hete hol barnázom hol picit vérzem. Hétfőn voltam ultrahangon már dobogott a pici szíve. Amikor hazajöttem a dokitól, pici vérömlenyszerű valami volt a bugyimon. Visszamentem a dokihoz, csak megvizsgált, majd mondta hogy zárt a méhszájam, írt fel Utrogestant, majd mondta hogy pihenjek. Tegnap megint véreztem, de mire beértem a kórházba elmúlt. Mondta nem tud mit csinálni ha menni kell a babának akkor menni kell. Pihenjek mást nem tud mondani. De egy ultrahangot sem csinált mondván hétfőn minden rendben volt. Ma reggel óta meg fáj a hasam, mintha megjönne... Ugye ez nem normális?
2009. okt. 9. 11:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
nálunk is a wc papír volt nyálkás véres, majd már csak barnás! 12:30-as voltam
2009. okt. 9. 12:32
 12/15 anonim ***** válasza:

nekem is igy volt de tenleg csak pozitivan mert ha steszelsz attol csak rosszabb lesz.amugy meg lehet csak egy er pattant el,ha elvetelnel omlene a ver tapasztalatbol irom,mert mar jartam igy es ez a terhessegem is barnazassal volt es veres pecsettel de a babam meg mindig itt van a pocakomban egeszsegesen.Mert minden nap elmodtam neki a kritikus idoszakban hogy velem kell maradnia nem hagyhat el engem mert nagyon szeretem es szugsegem van ra nekem is es apanak is.velem maradt pedig elotte 2 vetelesem volt,de o mostmar az enyem mienk lesz nemsokara.

Fel a fejjel minden rendben lesz!

2009. okt. 9. 12:36
 13/15 anonim ***** válasza:

Lombikbabám van, 4 hónapos.

Én a 15.hétig felváltva véreztem, pecsételtem.

Utrot szedtem én is.

De biztattam a babát és arra gondoltam, hogy megmarad.

A dokim genetikus, azt mondta, ha el kell menni a babának, semmivel nem lehet visszatartani, de akkor jobb is, mert valami komoly baja van.

A 10. heti vérzésemnél meg kiderült, hogy még nem állt be a méhlepény működése, instabil lehet a méh, ettől lehet vérzés. 3 orvos állította ezt. A sajátom, a meddőségiben a dokim és az ügyeletes, aki hirtelen ellátott.

Szóval igenis lehet pozitívan hozzáállni, már csak a baba érdekében is.

És pihenj, ami ilyenkor fekvést jelent. Én 4 hónapig csak enni és fürdeni kelte, fel, meg wc-re és napi 10-20 perc lassú sétára. Semmi emelgetés, hajolgatás, görnyedés, guggolás és oldalra álltam fel az ágyból, nem hasból.

Nehéz, de megéri, hidd el!

Tartsd be az orvosi utasításokat, a többi sem fog tudni mást mondani. De ha megnyugtat, keress fel még egy orvost.

2009. okt. 9. 12:57
 14/15 anonim ***** válasza:
Szia!Igaz,hogy én nem az elején hanem 14 hetesen véreztem de úgy,hogy ömlött.Nagyon megijedtem és biztos voltam benne,hogy már nem él.Mire beértem a korházba nyoma sem volt az egésznek.Nem is akarák elhinni.Utánna 2 hétig folyamatossan barnáztam.Az orvosom azt mondta pihi magneB 6.Minden nap megbeszéltem a babámmal,hogy minden rendben van nem lesz semmi baj.Mostanra 22 hetes km vagyok egy nagyon aktív kislányal a pocimba.Pozitívan gondolkodj sokat segít.
2009. okt. 9. 14:37
 15/15 anonim ***** válasza:

Vérezgetést az Utrogestan többnyire jól megállítja, de a doki a barátnőmnek ugyanilyen vérezgetésre még az első trimeszterben Rutascorbin nevű tablettát írt fel. Ez tulajdonképpen aszkorbinsav kivonat, amit gyakran adnak orrvérzésre és hematoma felszívódásra is.

Emlékeim szerint napi 2x1 szedett, de ebben már nem vagyok biztos. Kérdezz inkább utána, vény nélkül kapható a patikában.

Én lombikos vagyok, holnap fogok tesztelni, de nekem a doki napi 3x3 Utrogestan-t írt fel, mégpedig úgy, hogy 3x2 hüvelyen, 3x1 pedig szájon át.

Csak nyugi, nem lesz semmi baj!!! Nagyon szorítok neked!!!! Pihenj sokat és egyél sok vöröshúst!

És írd meg lécci, javult-e a helyzet!

2009. okt. 11. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!