Császármetszéskor mitől függ, hogy kinek vágnak a bikinivonal felett egy 10-15 cm ívelt vonalat vagy egész lent már szinte a szeméremdombon (ahol már a szőr is takarja) egy 6-8 cm-es egyenes vonalat?
Akkor gondolom széles csípőjű kismamáknál, 3-5 kilós magzathoz Pfannenstiel metszést, keskeny csípőjűeknél és/vagy 2-3 kilós magzatnál meg
Joel-Cohen-t alkalmazzák?
Látszatra meg Pfannenstiel után magasabb szárú bugyit/bikini alsót lehet csak felvenni, Joel-Cohen vágas meg a legkisebb, legmélyebb ívű spagetti szálú tangából sem látszik ki?
Őszintén szólva szerintem senki se méregeti centivel. Szemmérték és kész. Én speciel azt szoktam csinálni, hogy picit a két tenyeremmel összenyomom a szeméremdombot és a pocak alját, és ahol kiadja szépen a redőt, ott vágok, mert ott fog legkevésbé látszani.
Mint itt: [link] Ha meg korábban volt császárja, akkor nem vágok még egyet, hanem kimetszem a heget és kész. Ennyi, nem kell nagyobb tudományt beleképzelni ebbe a történetbe. :D
Két hónapja császároztak.. az intimszőrzet ahol kezdődik afelett vágtak. 23cm-es a heg.
Nagy babára számítottak az ultrahangos méretek alapján plusz egészségügyi probléma is volt a babánál ami miatt császár lett..,de azt nem gondoltam volna h kb ketté vágnak..
Végül csak 3700gramm lett a babám 38.hétre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!