38. héten miért érzem azt, hogy bikinivonalban illetve alatta matat?
Figyelt kérdés
Nagyon furcsa, szorító érzést is érzek ott, közben meg össze-vissza mozog. Fejvégű már a 19. héttől, de még ilyet nem éreztem. Néha olyan, mintha ki akarna nyúlni.2020. júl. 23. 05:17
1/3 anonim válasza:
A laba is lehet, nemcsak a keze, lehet, hogy megfordult, bar erre elso babanal a 36. het utan mar kevesebb az esely. Nekem vegig ott matatott a kezevel, es ugy szuletett, hogy az okle a homlokahoz volt szoritva. Olvastam rola, hogy ilyen esetben van ilyen erzes, de mivel ritka, hogy igy szuletik a baba, remenykedtem, hogynunk nem igy lesz. Ami nagyon fontos ebben az esetben, hogy a kitolas NE haton fekve legyen, akkorsem, ha mar nembirod mashogy, az utolso utani erot is osszeszedve negykezlab, terdelve, vagy szuloszeken jojjon a kicsi, mert ugy sokkal tobb helye van, alegtobb negykezlabas pozban, akar 30%-kal tobb helye van ugy, mint fekve, mert ugy a farokcsontod nincs utban. Ha van lehetoseg kadban szulesre, azt is nagyon ajanlom a gatvedelem miat, meg ha tenyleg a feje mellett lesz a keze, a melegviz szuperul segiti a tagulast. anekem igy egy pici, ellatast nem igenylo serulesem lett csak, ami par nap alatt begyogyult gyorsan magatol. Ha korhazban szulsz, ne egyezz bele a hatonfektetesbe. Konnyu szulest kivanok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!