Győri Kismamaik! Szült közületek valaki Dr. Mika Péternél?
Én nála szültem. Nagyon kedves, türelmes, empatikus volt végig. Rögtön jött hajnali 4kor, pedig vasárnap volt. A szülés után is bejárt hozzám, a nővérekkel konzultált velem kapcsolatban, és varratszedésnél is nagyon meg voltam elégedve vele, mondjuk ő is a borítékkal :)
A szülészettel sem volt bajom a csecsemős nővérek és a wc-kkivételével, mert az kritikán aluli volt... teltház volt akkoriban, ezért káoszközeli állapot uralkodott, de én pozitívan éltem meg azért.
Én nem nála szültem. Viszont a csecsemősök tényleg nem túl kedvesek. Csak néha vittem ki hozzájuk a fiamat, de akkor is ferde szemmel néztek rám. Pedig csak zuhanyozni akartam nyugodtan.
A fürdő elég gáz, de ha tudsz akkor a távolabbiba mennj, oda ahol a szülés előtt zuhanyozol majd le, az fel van újjítva.
Köszönöm a gyors válaszokat!!:)27.-re vagyok kiírva,első baba lesz.:)
1 válaszoló,mekkora volt az a boríték amivel meg volt elégedve?Nekem tulajdonképp nem fogadott dokim,csak hozzá tartozom,és megkértem,hogy Ő vezesse le a szülést.Ilyen esetben Ti mennyit adnátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!