A méhszájaddal együtt a hüvely is tágul szülés kozben? Lenéztem a nemi szervemre és megijedtem hogy azon a kis lyukon fog kijonni a baba, más is volt már így?
Nem
A baba feje átváltozik henger alakúra mármint a vaginàd jelenlegi méretére…
🤭
( egyébként a baba feje tényleg elvékonyodik, de nyilván kitágul a hüvely a szülés idejére, ha nem szakad/ sérül, akkor vissza is alakul)
5
Ez igaz…
Nem véletlenül csatoltam és a vicces évődés után a valóságot is leírtam korábban is, hiszen lehet csak fiatal a kérdező..
( viszont, aki tudja, hogy tágul a méhszáj, az van olyan szinten, hogy végiggondolja logikusan🤫)
apropó, tágulás.... Ismeritek a vonatkozó viccet? Orvosi egyetem... vizsga előtti "minimálkérdések".
Tanár: kollegina, mondjon egy olyan szervet, ami működés közben a 10x-esére tud tágulni.
A lány irul-pirul, majd benyögi, hogy hát a pénisz...
Tanár: kollegina, gratulálok a vőlegényéhez, én konkrétan a pupillára gondoltam.
:-DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!