Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mások is vannak itt akiket...

Mások is vannak itt akiket zavart hogy a férj bent lesz vagy van a szulesen?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 1. 06:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
33%
Bele is haltam volna, ha nincs ott valamelyiknél.
2022. ápr. 1. 12:17
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Max. akkor zavart volna, ha nem az ő gyereke. ;)
2022. ápr. 1. 15:35
 13/14 anonim ***** válasza:
53%

Hát én nagyon igényeltem a férjem jelenlétét a vajúdásnál. Nélküle nem tudtam volna végigcsinálni.

De neki sem látványosság volt az egész, segíteni volt ott.

2022. ápr. 1. 17:56
 14/14 anonim ***** válasza:
Az az igazság hogy én is ilyen egyedül szenvedő tipus vagyok, ő meg nem igazán bírja az ilyeneket, így megbeszéltük, hogy nem lesz benn. Aztán addig nyaggatták a munkatársai, hogy mondta mégis, hogy bejönne, de ha olyan lesz, a végén kimegy. Na ehez képest csak akkor ment ki 1-1 percekre, mikor hánytam (ezt valóban nem bírja) de mikor szóltak neki már jött is vissza. Mindent, de mindent végig nézett, a köldökzsinór vágást azért nem vállalta be. :D És nem bánta meg kicsit sem, a következőt ki nem hagyná. Őszintén nekem nem nagyon osztott vagy szorzott hogy ott van-e, amíg nem voltak durvák a fájások beszélgettünk, aztán próbált simogatni de még az is fájt ha hozzámért, úgyhogy hanyagoltuk ezt a dolgot :D csak ült ott mellettem csendben. Jól esett hogy benn volt, de nem erőltettem volna rá ha nem akarja. Meg hát nekem segíteni nem tudott. :)
2022. ápr. 1. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!