Bent volt a férjetek a szulesen? Szeretnétek hogy bent legyen vagy inkább nem akarjátok hogy lássa mi történik bent? Megsértődnétek akkor,ha a férj nem szeretné bemenni?
Első gyereknél én akartam hogy bent legyen ő hezitált és nem nagyon akart bent lenni. Aztán ahogy közeledett az idő mégis azt mondta hogy bejön. Nem erőltettem persze havi 1x megjegyeztem neki hogy örülnék ha bent lenne.
Most 1 hetem van hátra kiírtig meg sem fordult benne hogy ne jöjjön be. Persze a munkáján múlik hogy itthon lesz e, de remélhetőleg azon a héten jön(szabin lesz) vagy hétvégén.
Nem tudom igazából min hezitált, de azt mondta nem volt semmi olyan ami elszörnyítette volna.
Első babanal végig bent volt a 12 óra vajúdásom alatt ami végül császár lett.
Második babával 28 órát vajudtam, be be nézett, de vegig csak az utolsó 3 órára jött be ahol már tolofajasok jöttek. S végig nézte a szülést is. Második baba természetes úton jött világra. Férjem vágta el a köldökzsinórt.
Mind kettő így volt jó. Elsőnél már tapasztaltabb fejjel nem engedném, hogy úgy kinozzanak ahogy tették. Illetve nem fogadnék orvost (amúgy sem akartam, rám beszélték. Ha nincs fogadott doki , nem sürget , nem csaszaroznak).
Másodiknál nem volt fogadott orvos, több műszakkal találkoztam, hagytak a saját tempómban vajudni
Férjem is végig ott volt a kórház területen, egyszer ment haza pár órára a gyermekunkhoz.
De nekem egyedül jobb volt a végéig eljutni. A végén igényeltem férjem jelenlétét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!