Bent volt a férjetek a szulesen? Szeretnétek hogy bent legyen vagy inkább nem akarjátok hogy lássa mi történik bent? Megsértődnétek akkor,ha a férj nem szeretné bemenni?
31!
Ezért hangsúlyoztam ki, hogy szerintem, mivel ez az én magánvéleményem, a tévedés jogát fenntartom, bár szerintem a kérdéskörben nincs egy mindenkire érvényes igazság. Azzal nem értek egyet, hogy évezredek óta nélkülük szülünk - nem tudhatjuk ugyanis. Fogalmunk sincs, hogy pl az őskorban hogyan szültek az asszonyok. Az meg igen érdekes feltevés egy olyan társadalomban, ahol a szülészet-nőgyógyászat egy abszolút férfiak által uralt szakma, hogy a látvány nem férfinak való :) mindamellett, hogy akkor ezek szerint hála a jó Istennek, hogy nincs háború, mert egy olyan véres (sokkal véresebb!), fájdalmas szituációt uralni a mi férfiaink nem igen tudnának, nem igaz?
Illetve fordítsuk meg: ha a férfi a látványtól onnantól kezdve csak a gyereke anyjaként tud a feleségére tekinteni, akkor a nő is tekinthet csak a gyereke apjaként a férjére, ha abban nincs annyi bátorság és kitartás, hogy részt vegyen a szülésben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!