Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Bent volt a férjetek a szulese...

Bent volt a férjetek a szulesen? Szeretnétek hogy bent legyen vagy inkább nem akarjátok hogy lássa mi történik bent? Megsértődnétek akkor,ha a férj nem szeretné bemenni?

Figyelt kérdés

2021. júl. 19. 20:03
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
29%
25.! Miért probléma, ha nem akar ott lenni? A nők évezredek óta szülnek, férfiak nélkül. Csak a mai nők tették elvárássá, a férfiak meg belementek ebbe az ostobaságba. Mindent meg lehet ideologizálni. De a szülés az, ami: egy fájdalmas és véres történés.Nem szép, pláne nem egy férfi számára. Aztán csodálkoznak és ide írogatnak nők, hogy a férjük csak a gyereke anyjának tekinti, nem nőnek.
2021. júl. 20. 11:19
 32/34 anonim ***** válasza:
Nekem bent volt velem. Párom eléggé rosszul tud lenni bizonyos helyzetekben. Szóval én kérdeztem hogy be akar e jönni, gondolkodott egy darabig aztán mondta, hogy bejön (ha nem akart volna akkor anyukám jött volna be). Úgy beszéltük meg, hogy ha közben úgy érzi, hogy nem bírja nézi, vagy valamitől rosszul lesz akkor azonnal kimegy és nincs belöle sértődés. Végig bent maradt, fogta a kezem, segített amiben csak tudott. Végén kérdezte tőle a doki hogy akatja e a köldökzsinórt elvágni de azt kihagyta, már a könnyitől nem látott. 😁 Azt mondta, hogy megbánta volna ha nem jön be.
2021. júl. 20. 11:19
 33/34 anonim ***** válasza:
79%

31!

Ezért hangsúlyoztam ki, hogy szerintem, mivel ez az én magánvéleményem, a tévedés jogát fenntartom, bár szerintem a kérdéskörben nincs egy mindenkire érvényes igazság. Azzal nem értek egyet, hogy évezredek óta nélkülük szülünk - nem tudhatjuk ugyanis. Fogalmunk sincs, hogy pl az őskorban hogyan szültek az asszonyok. Az meg igen érdekes feltevés egy olyan társadalomban, ahol a szülészet-nőgyógyászat egy abszolút férfiak által uralt szakma, hogy a látvány nem férfinak való :) mindamellett, hogy akkor ezek szerint hála a jó Istennek, hogy nincs háború, mert egy olyan véres (sokkal véresebb!), fájdalmas szituációt uralni a mi férfiaink nem igen tudnának, nem igaz?

Illetve fordítsuk meg: ha a férfi a látványtól onnantól kezdve csak a gyereke anyjaként tud a feleségére tekinteni, akkor a nő is tekinthet csak a gyereke apjaként a férjére, ha abban nincs annyi bátorság és kitartás, hogy részt vegyen a szülésben :)

2021. júl. 20. 13:53
 34/34 anonim ***** válasza:
72%
Ne haragudjatok, de itt minden f@ságon egymásnak estek. Mindenki úgy csinálja ahogy akarja, nem mindegy az nekünk, hogy a szomszéd mit, és hogy gondolja. Megosztod a tapasztalatodad és a véleményed és ennyi, másnak más a véleménye elolvasom elfogadom és kész.
2021. júl. 20. 14:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!