Mennyire voltak hasznosak ezek a dolgok pici babánál?
31 hetes vagyok, van már egy gyerekem, de neki ezek nem voltak
Babafeszek
Pihenő szék/ringató szék
Továbbá érdekelne hogy akinek babaöböl volt(ágyhoz csatolhato) mennyire volt vele megelégedve?
Pihenőszéket ugy kaptunk, én nem vettem volna.
De bejött, most a 2.gyerek használja (vagyis kb eddig használta)
Ha pl főzök, vagy egyedül vagyok velük és elfutnék fürdeni, viszem benne magammal. De mind a 2 gyerekkel kb fél évet használtuk. Ahogy felültek, már nem maradnak benne meg.
Babafeszek szintén kapott, a fiam utalta, csak a sima ágyban aludt, lányom 3 hónapig aludt benne. Én ellettem volna nélküle.
Babaöböl nincs, nem is akartam.
Másfél éves a kisebb lányom és még mindig babaöbölben alszik mellettünk amiben benne van a babafészek. Valahogy ha nagy helye van össze vissza forgolódik éjszaka. Így is meg tud kényelmesen fordulni.
Pihenőszéket mi sokáig használtuk de legközelebb okosabb leszek, akkor kapásból olyannal kezdek ami 18 kg-ig jó mert nagyon gyorsan kinövik.
Babafészek a kisfiamnak volt, utálta.
Babaöblöt utálta, igaz nem lehetett egy magasságba hozni az ágyunkkal.
Pihenőszék káros, nem volt a gyerekeinknek.
Ez a babaöböl pénzkidobás szerintem.
A babaöböl nem!
(Ez szerintem nagyon kicsi, hamar kinövi, ha öblöztök akkor tovább lesz veletek, mint 90-cm-ben elférjen kényelmesen.
Viszont ha ezt veszitek, akkor ez mozgatható bölcső… teljesen felesleges a babafészek, viszed ezt a nappaliba.. amikor játszotok, akkor pedig sokkal ideálisabb, ha szabadabban van.. ( mozgásfejlődés)
( nekünk nappaliban járóka volt.. ezt csak addig használtuk, míg feküdt/ forgott rácsosat választottunk, amiből lát, és megemelhető fekhellyel…dupla akkora mint egy kosáy -120*120 később csak játékok voltak benne)
Pihenőszéket szerettem… ha valahova mentünk, akkor nem a hordozóban tettem ide -oda, plusz később abban etettem, nem kellett etetőszéket vinni( ölben nem szerettem etetni)
Babakocsit mi nem nagyon használtunk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!