Leírná nekem valaki, hogy mit kell tenni, mi mit követ? Próbáltam utánna járni, de mindenki csak küldözgetne, hogy itt vagy ott kérdezd meg. Neten sem találtam semmi hasznosat.
Én nem értem, ha beírod a keresőbe, számtalan helyen normálisan leírják a sorrendet.
A többiről meg a munkahelyed könyvelőjét kérdezd meg, azt se tudjuk, kifizető hely-e a céged.
De komolyan nem értem, minden benne van a Google-ben, nem olyan bonyolult.
Táppénz- CSED - GYED neked vagy apának - majd GYES.
Minden hónapban beviszed a táppénzes papírt, de ha nem tudod, miért nem kérdezed meg a munkaügyestől?
Amikortól szeretnél szülési szabadságon lenni, tehát a CSED-et kapni, onnantól az orvos lezárja a táppénzt. Megigényled a CSED-t, majd a GYED-et, és végül a GYES-t.
Ezeknek légyszi nézz utána, csak beírod a google-ba, hogy CSED, GYED,GYES.
1-es. Nem használok googlet. Amúgy nem tudom mi az a kifizető hely. Ha nincs kedved válaszolni ne tedd,görgess tovább. Nem véletlenül kérdeztem.
2-es köszönöm, hasznos volt.
Egyébként új cég és elég tapasztalatlanok és iszonyú fiatalok ott a hölgyek" HR-en. Sajnos a védőnőmet nem szeretem, csak a kötelezőt zavarom le gyorsan. Anyám meg mindig az önkormányzatba küldene. Szóval csodás.
1-es. Nem használok googlet.
Te most viccelsz?
Nem viccelek. Nem facebookozom és nem nézem azt a sok igényes " műsort és reklámmal teli filmet. Használok ugyan más keresőt, de nem találtam semmi hasznos átfogó oldalt.
Ha kapok linket azt megköszönöm . Hiszen "nem olyan bonyolult"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!