Mennyire voltak hasznosak ezek a dolgok pici babánál?
31 hetes vagyok, van már egy gyerekem, de neki ezek nem voltak
Babafeszek
Pihenő szék/ringató szék
Továbbá érdekelne hogy akinek babaöböl volt(ágyhoz csatolhato) mennyire volt vele megelégedve?
Nekunk a pihenoszek volt egyedul hasznos ezek kozul, csak abban tudott kakilni.
Ha van obol nem kell a feszek.
Nagyon sokan dícsérik, szoval valamilyen biztos lesz.
Nem feltétlen az öbölbe raknám bele, hanem pl mikor a nappaliban vagyunk, akkor beleraknám ott a kanapén a fészekben. Vagyis erre gondoltam, azt mondjak nagyon kényelmes nekik és a kis fejüknek is jó.
Második gyereknél biztos vennék egy babaöblöt.
A szoptatósszéket 2 év után is használjuk, pedig 8 hónapos korától nem szopizik.
4- es válaszoló vagyok
Most néztem meg a képeket
Az első kettőt megvenném
Babafészket a mai napig használjuk (9 hós). Szerettem ha elaludt abba beleraktam és mobilizálható a pici, nem kell fel.
Babaöböl ugyanez van, de ebbe érdemes venni még egy matracot is. Plusz ennek a típusnak nagyon magasan van az alacsonyabb szintje is, így nem valósult meg az egy szint az ágy fekvőfelületével, pedig ez lenne a lényeg.
2,5 eves es meg mindig napi szinten hasznaljuk a babafeszket, bar mar az elso gyereknel vettem volna. Erdemes olyat venni, aminek a kozepso reszerol le tudod szedni a peremet, ami korbefogja. A mienk nem olyan, en szimplan levagtam rola, mikor tul kicsi lett.
Pihenoszekbol nekunk babahintank volt, lehet olyat venni, ami rezegni es hintaztatni is tud. Sokat hasznaltuk mindket gyereknel, de a masodiknal Adamo-hintat is vettunk, es az nekunk meg hasznosabb volt.
A babaoblot marhagyorsan kinovik, azt nem vennem meg. Nekunk Lilibel volt az elsonel, egyszer aludt benne osszesen. En akkor mar inkabb leveheto oldalu normal kisagyat vennek, vagy utazoagyakbol van olyan 120x60-as, amelyiknek kicipzarozhato a hosszabbik oldala.
Csak pihenőszék volt mindhárom gyerekemnek. Az elsőnél használtam a legtöbbet.
A babafészket kimondottan felesleges flancnak tartom. Valahol a kiskönyv borítóval egy kategóriában, ami 4 éve volt nagy divat a terhes kismamik körében. 🙄
Nekem ami ez helyett bejött, vagy praktikus volt 3.gyermekemnél ez :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!