Vajúdáskor vehetek be xanaxot?
Nem vehetsz be, mert negatívan befolyásolja a szülés lefolyását, plusz a babád szíve leállhat tőle, ha ebben a szakaszban Xanaxozol.
Bekábulhatsz a gyógyszertől (igen, bekábulhatsz akkor is, ha eddig nem tetted, csak lenyugtatott), az egész tested rosszul fog reagálni a fájásokra, az összehúzódás is megváltozhat, még nagyobb veszélyt jelentve ezzel a babádra.
Nem, nem vehetsz be xanaxot, de elképzelhető, hogy a te helyzetedben a császár a felelősebb döntés.
"nem volt szívem elvetetni, de jobban belegondolva az lett volna a helyes döntés."
Ezzel valamit kvagyorsan kezdj szakemberrel még a szülésig, különben borzalmas anya leszel, aki a háta közepére sem kívánja a gyerekét, akit ő maga vállalt.
Császármetszés, mint opció?
Egyébként nekem is vannak elég komoly szorongásaim és pánik, de a Xanax semmit nem ér, mintha semmit nem vettem volna be.
Császárt szeretnék majd én is, emiatt és másmiatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!