Vajúdáskor vehetek be xanaxot?
Kérdezd meg a dokidat.
Mire odaérsz nem fogsz pánikolni k..vára más dolgod lesz.
Szintén ugyan ez van nálam is már maga a gondolat
De sok hasonlo helyzetü ember irta, hogy olyankor nem lesz idöd pánikolni, teljesen más tudat állapotban leszel. Hát bizom benne és könnyü szülést kivánok!
Terhesség alatt is szeded?
Terhesség alatt nem szedem egyáltalán, viszont szülés előtt biztosan ki leszek rendesen. Az is lehet, hogy elájulok az ijedtségtől.
Nem volt tervezett, sosem akartam gyereket. Aztán amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, nem volt szívem elvetetni, de jobban belegondolva az lett volna a helyes döntés.
Én sajnos egy pesszimista, parázós ember vagyok. Mindenre rágörcsölök. Azt hittem szülésnél is így lesz, de olyan halál nyugodt voltam, mintha kicseréltek volna. Valahogy visz a lendület, nincs idő még izgulni se.
Szerintem ha ott leszel akkor a Xanax jut utoljára eszedbe. Nekem a szülésznő valami olajat csepegtetett a csuklómra, ami megnyugtat és görcsoldó hatású állítólag.
Dehogy lett volna jobb döntés elvetetni! Jó anya leszel, ne félj tőle! Ismerek olyat akit sokként ért a terhesség és még az utolsó trimeszterben is azt mondta, hogy ő nem egy anya figura és nem tudja mit kezd majd a gyerekkel, aztán amikor megszületett, attól a pillanattól kezdve kifordult magából és csodás anyuka lett.
Majd írj, hogy hogy ment!
Jó egészséget mind a kettőtöknek!
Esetleg egy kis kokaint nem akarsz belőni?
Na jó, ez erős volt, de mondjuk egy LSD-s bélyeget?
Hogy is jutott eszedbe ilyen butaság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!