Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Valakinek vélemény a Kistarcsa...

Valakinek vélemény a Kistarcsai kórházból Dr. Várkonyi Péterről?

Figyelt kérdés
Mennyit kér egy szülésért? Szült valaki mostanában nála?
2010. szept. 14. 10:03
 1/8 anonim ***** válasza:
A tarifája egyénenként válltozik!!Ha ismered akkor 40-50ezret kér ha nem akkor 60-70ezret!!Amúgy én nem ajánlom mert ritka egy bunkó nagyképű orvos!!!
2010. szept. 14. 10:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Ja még annyit hozzátennék hogy ha újra szülnék akkor Dr. Bokor Andrást választanám. Vagy Dr. Szabó Andreát!!(Dr.Bokor András nem mondja meg mennyit kér!!Egyik ismerősöm 15ezret adott!)
2010. szept. 14. 10:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Válassz bárkit, csak ne Várkonyit. Bunkó, beképzelt, szakmailag nulla.
2010. szept. 14. 11:43
 4/8 A kérdező kommentje:
Én azt olvastam most róla, hogy a legjobb orvos a kórházba, érti a dolgát, nem hiába főorvos. A stílusa meg olyan amilyen, senki sem egyforma. Rosszat nem írtak róla, csak annyit, hogy aranyos, kedves, foglalkozik a betegeivel, stb.Nem tudom ti miért ilyen véleménnyel vagytok róla?
2010. szept. 14. 13:22
 5/8 A kérdező kommentje:
Bocsi, az elsőnek: Az mit jelent, hogy ha ismerem ennyi? Ha nem ismerem annyi?
2010. szept. 14. 13:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Én most fogok napokon belül szülni és Várkonyihoz jártam a magánrendelőjébe és én meg voltam lepődve,hogy egy nőgyógyász lehet ilyen kedves is,mindig elmondta,hogy hívhatom bármikor ha gondom van. Szakmailag jókat hallottam róla. A pénzről igazából még nem esett szó,nem ismerősöm,gondolom annyit adok amennyit tudok.
2010. szept. 14. 14:58
 7/8 anonim ***** válasza:
1 vagyok!!Úgy értem hogy én ismerem......és ennyit kér....!Aláírom hogy ha jó napja van akkor kedves!!(ritka napok egyike!)Ha nem akarod hogy üvöltözzön veled(velem megtette!de nem csak velem!)Akkor mást választasz!!Én ismerem!!És ha tényleg olyan jó doki lenne ajánlanám!!De inkább nem!!
2010. szept. 14. 17:46
 8/8 anonim ***** válasza:
jó szakmailag az egyik legjobb genetikus is a kórházban,de brutál hangulatember...egyszer borzasztó bunkó,egyszer kedves,türelmes,segítőkész...én bokor andrásnál szültem ha mégegyszer szülnék biztos nála szülnék...fiatal ugyhogy a tarifa sem annyi és a magánrendelőjébe is korrektebbek az árak mint a többinél.
2010. szept. 14. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!