Első és második szülésed ugyanúgy kezdődött?
Ugyanúgy. Elment a nyákdugó, aztán jöttek nem fájdalmas összehúzódások, amik aztán egyre fájdalmasabbak, rendszeresebbek, sűrűbbek lettek.
A különbség csak a közben eltelt idő.
Az elsőnél a nyákdugó után 14 órával kezdődtek az összehúzódások és 24 órával később lett meg a baba.
A másodiknál a nyákdugó után fél órával kezdődött és 5 óra múlva lett meg a baba
Nem
Egyik azonnal erős fájásokkal..
Második alkalommal azt hittem, mivel már szültem tudni fogom mikor van ott az idő..
Erre 1-2 nyilalgatás stb
Esti rutin a gyerekkel
Nekiálltam sütni..
Aztán felgyorsult az esemény..
Nah azt -a sütit már a család fejezte be és küldtek nekem kóstolót..
Mert onnan 2 h-ra megvolt a baba..
Elsőnél elfolyt a magzatvíz, rögtön be a kórházba, 14 óra múlva született meg.
Másodiknál fájásokkal kezdődött, 5 óra vajúdás után mentünk be a kórházba és 4 órával később született meg.
Az elsovel 4 nappal elotte egesz ejszakan at tarto rendszertelenek, amik reggelre elmultak, majd 4 nap mulva ugyanigy, csak nem multak el. Egesz nap ez ment ossze-vissza 7-8-15-9-10 percesek. Delben elment a nyakdugo. Du. szivarogni kezdett a magzatviz, es lealltak az osszehuzodasok. 2 ora mulva ujraindultak, de akkor mar rendszeresek voltak. Onnantol, hogy ujraindultak, 2,5 ora mulva lettek 3-4 percesek, ezzel mentunk a korhazba, es meg erre ra 8 oraval kesobb szuletett meg.
2.-nal nyakdugo 3 nappal elotte kezdett tavozgatni. rendszeretelen fajasok 20 percenkent du., majd leallt teljesen. Este 11-kor ujraindult, rendszertelen 7-8-10 percesek, hajnali 4-re ertunk a szuleteshazba, utana nemsokkal kezdodott a kitolas, akozben ment el a magzatviz, kb. 15 perccel a legvege elott.
Ugyanúgy.
Lecsöpögött az infúzió és vittek a műtőbe :D
Pcs volt 2x
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!