Bizony, ha előtte nem volt beöntés.. Mert nem kérted, vagy mert nem volt rá idő.
2022. márc. 18. 20:04
2/19 anonim válasza:
Nekem itthon ment a hasam órákon keresztül a fájások közben. A kórházban senki nem kérdezte és szó sem volt beöntésről. Nem lett "baleset".
2022. márc. 18. 20:09
3/19 anonim válasza:
Persze,sokan. A lőtéri kutyát nem érdekli,téged se fog.
2022. márc. 18. 20:14
4/19 anonim válasza:
Nálam volt, nem beöntést kaptam, hanem kúpot, de akkor már nem ettem semmit 10 órája, majd rá 12 órára született meg a kicsi, én nem vettem amúgy észre, nem volt belőle probléma.
2022. márc. 18. 20:16
5/19 anonim válasza:
Nem be, mert kitolaskor mar nincs rajtad alul ruha. Csak simàn...
Sokaknak van szülès előtt hasmenesük. Nekem pont a fordítottja volt, napokig szèkrekedèsem. Kitolaskor minden kijött, senkit nem zavart.
2022. márc. 18. 20:22
6/19 anonim válasza:
Kaptam beöntést,11 órát vajúdtam,és tolófájásnál még is jött. De amúgy ott a sunád premier plán, vágják a gátat,jön a gyerek feje,meg minden lé még ami benned van,a méhlepény,egy konplett mészárszék, hát engem a kaki semennyire nem érdekelt.
Nem hiába mondták nagy anyáink,hogy nem lehet úrinőként szülni.
2022. márc. 18. 20:33
7/19 anonim válasza:
Igaz bizony, de senkit nem érdekel, természetes dolog.
2022. márc. 18. 20:42
8/19 anonim válasza:
Kb mindenkivel. Sokszor azzal is, akinek volt beöntése. Senkit nem érdekel.
2022. márc. 18. 20:43
9/19 anonim válasza:
Sokszor azzal is, aki azt mondja nem... Szimplán lehet, hogy nem tud róla, mert nem csinálnak ügyet belőle, a szülés természetes velejárója, hogy jön minden is. A tolófájások közepén meg fel sem tűnik, ott már nem erre koncentrál az ember.
2022. márc. 18. 21:08
10/19 anonim válasza:
Én kétszer szültem mindkétszer kértem beöntést és tudtommal nem volt baleset, de ha jol emlékszem pisi volt, es mondtam hogy nem nyomok mert bepisilek. Erre mondták h nem baj a baba feje nyomja a hólyagot.
A másodiknál két fájás között mondtam a dokinak h nem szeretnék balesetet, erre mondta h emiatt ne aggódjak őt már pisilték kakilták és hányták is le (bár engem annyira ez nem nyugtatott meg 🤣)...
Anyukám úgy meséli a szülésemet hogy a doki mondta neki : jön a pisi jön a kaki de jön a gyerek is!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!