Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Történt valakivel hasonló...

Történt valakivel hasonló szülés után?

Figyelt kérdés

Vasárnap hajnal óta 40 fok lázam van először ráz a hideg(ebben a melegben), majd csurom vizesre izzadok, nagyon szédülöké néha olyan mintha zsibbadnék. Ha bevettem 2 Rubofent akkor is csak 37,5-38 fokig megy le. Így vaárnap délelőtt bementünk az ügyeletre, ott a doki gyomr-bél hurutot állapított meg, kaptam is 3 fajta injekciót és gyomor-bél tisztító gyógyszert és null diétát kellett betartanom(egy 4 hós csecsemő mellett). A lényeg, hogy azóta sem ment le a lázam, ma reggel elmentem a körzetihez, mert semmi nem lett jobb, a dokinő megvizsgált és megállapította, hogy valószínű a vesémmel, vagy a májammal (ami meg is van nagyobbodva) van valami. Nyomásra nagyon érzékeny. Majd mondta, hogy előfordul, hogy a baba a pociban elnyomja a szerveket. Úgyhogy holnap hasi ultrahang, vérvétel. Már nagyon rosszul vagyok.

Történt valakivel ilyen, mire számítsak????

2009. jún. 30. 20:06
 1/6 anonim ***** válasza:
66%
Nem voltál teljesen világos, 4 hónapos babód van plussz terhes vagy? Bocsi, nincs saját tapasztalatom, de ezzel megkönyíted a válaszolók dolgát. :-)
2009. jún. 30. 20:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én még nem hallottam ilyet! Feltétlen menjél holnap el de ha nagyon rosszul vagy menj le az ügyeletre.

Jobbulást kívánok!

2009. jún. 30. 20:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ne haragudj, de egy kicsit homályos a sztory. Vagy én nem értem. Tehát van egy 4 hónapos babád, és egy másik nyomja a szerveket, vagy Ő nyomta korábban? Ha ez az utóbbi verzió, így, hogy szülés után nem álltak helyre, még nem hallottam. De a hasi ultrahang biztos tisztázni fogja legalább ezt a vélelmet. Jobbulást Neked, remélem jobban leszel, és írd meg, mi lett veled!
2009. jún. 30. 20:34
 4/6 A kérdező kommentje:
4 hónapja szültem és az a babám nyomta a szerveimet. Azt mondta dn-nő valószínű szülés óta így van, csak most jött ki rajtam. Nem vagyok terhes.
2009. jún. 30. 20:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Először is nyugodj meg valahogy! A láz lehet vesétől is, többnyire azt nyomja bent a baba nagyon, ami vesemedence tágulathoz ès gyulladáshoz vezet. Lehet, hogy egy vesevezeték megtört, a visszafolyó/pangó vizelet okozhat ilyen tünetet, mivel a bacik elszaporodhattak, jött a láz. De hogy a májaddal lenne a baba bentléte miatt valami., azt nem hinném. Tök mindegy, miket irogatunk itt, holnap a hasi ultrahang megmutatja a bibit. Szóval ne stresszelj tovább, mert még lázasabb leszel! A rubofen gyenge lázcsillapitó, inkább algoflex forte, vagy a jó kis amidosophen, ha találsz még otthon. Hideg vizes rongyot tegyél a homlokodra, csuklódra és bokádra, kicsit lejebb viszi, de próbálj meg nyugodt maradni, holnap segitenek a dokik rajtad!
2009. jún. 30. 21:22
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Lehetséges,hogy a baba nyomta a szerveket,nálunk is ez a helyzet,mondta is az orvosom,hogy számítsak rá,hogy a szülés után csak hónapokkal fog elmúlni.Nekem a vesém nagyobbodott meg.

Jobbulást!

34 hetes kismama

2009. júl. 1. 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!