Szerintetek előbb érkezik? Félek, hogy nem tudom megszülni...
Második terhességem 36+6 hetében járok (kisfiú). 36+4 volt az utolsó ultrahang, ahol 3470 grammnak becsülték. Tudom, hogy a gép tévedhet, de kétszer is újra mérték, eddig minden súlybecslése arányos volt. Az előző babámmal is ehhez az orvoshoz jártunk és tökéletesen megbecsülte a súlyát. A hasam már hatalmas, ha még marad 2-3 hetet, hatalmas baba lesz.
Első babám 37+2-re született, 3180 grammal 50 centivel. Szerintetek a nővéréhez hasonlóan korábban fog érkezni, vagy megvárja a terminust?
Nyilván nem szeretnék műtétet. De szanaszét szakadni se akarok. 14 hónapja szültem a lányomat 3180 grammal, nagyon nehezen lett meg a kitolás része. Hatalmas gátmetszésem volt, félek, hogy a heg is repedne, amúgy is érzékeny a mai napig. Nem tudom, ha mégegyszer ugyanott vágnának, hogy gyógyulna meg.
Egyébként a feje 333, az AC 368. Az orvosom szerint combcsontja is hosszú.
Amúgy ez a kórház, ahol szülni fogok nagyon természetes szülés párti, szóval valószínűleg csak akkor lenne sürgősségi császár, ha nem tudom megszülni.
Leírom mi lett a vége. 40+0 indult spontán, 4 óra vajúdás után természetes úton született gátmetszéssel, 4500 grammal és 53 centivel.
Sajnos a gyerekágyas osztályon nekem súlyos vérzésem lett, így azonnal megműtöttek. Most már talán jól leszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!