Szerintetek előbb érkezik? Félek, hogy nem tudom megszülni...
Második terhességem 36+6 hetében járok (kisfiú). 36+4 volt az utolsó ultrahang, ahol 3470 grammnak becsülték. Tudom, hogy a gép tévedhet, de kétszer is újra mérték, eddig minden súlybecslése arányos volt. Az előző babámmal is ehhez az orvoshoz jártunk és tökéletesen megbecsülte a súlyát. A hasam már hatalmas, ha még marad 2-3 hetet, hatalmas baba lesz.
Első babám 37+2-re született, 3180 grammal 50 centivel. Szerintetek a nővéréhez hasonlóan korábban fog érkezni, vagy megvárja a terminust?
Vagy igen, vagy nem.
Ne aggódj, a nagy méret sem i dokolja, hogy ne tudd megszülni.
Ha nem sürgetnek, oxival hasból préssel stb ( mivel szültél màr le merem írni)
Akkor k
Ritkán van gond, az sem a méret miatt.
A feje mekkora? Az számît.
Egy bnőm otthon szült meg 4,5 kg feletti vabàt sérülésmentesen
fiús csípővel.. elsőre nagyon rossz orvosnál / kórházban szült és folyamatosan azt kapta, hogy azzal a csípővel nem fogja megszülni és na hagyjuk nem is írom le mik voltak..mindenesetre a doki màr nem dolgozik..de nem véletlenül szült otthon -a kórház melletti lakótömbben
Szóval nyugi, nem kell tőle félni, ha mégis van valami komplikáció, arra vannak ott az orvosok.
Kitartás!
Ha nem,hát megcsászároznak.
Ismerősöm 5 kilós babat szült ( ő maga S-es méret,gátvédelemnel,sérülés nelkul)
Egy ismerős 5,5 kilós babát szült meg. Semmi sem lehetlen. Igaz, hogy elmérték. Nem is érti ő sem, hogy ennyire hogyan? Az előző gyereke 3300 gramm volt. 😅
De minden terhesség más. Nekem mondogatta a nődoki, hogy második baba, lány is, lehet előbb kibújik. Ráhúzott 5 napot a kiírtra. A fiam is épp a napján született 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!