Mikor lesz a régi?
Sziasztok! 6hete szültem de még a lochia nem múlt el...(ha az).
Mikor fog elmulni? A férjemmel már szexeltunk egyszer a 6.het elso napjan. Azt mondta az elso 5percben jo volt utana nem erzett semmit mintha ott se lenne.....ez meg fog szunni valamikor?
Peteeszek cisztat allapitottak meg nálam attol is lehet ez a sok sárga folyás?
Hát ez inkább fertőzés szerintem.
Amúgy miféle duma ez már, "mintha ott se lenne"... atyaég. Az embernek nincs elég baja.
Egyrészt a gyermekágyi folyás a 8. hétig is kitarthat, mert sajnos a méhed nem biztos, hogy olvasta a "nagykönyvet" se a naptárt nem nézte, így nem tudja, hogy el kellett múlnia. Majd akkor szűnik meg a lochia, ha meggyógyult a méh. A sárga folyás még a gyermekágy része. Tehát még nem jöttél helyre.
Legalább orvosi kontroll volt a szex előtt, és mondta a doki, hogy mehet?
Ha nem, akkor könyörgöm, mondd, hogy legalább húztatok gumit...
A "férjed" meg egy bunkó paraszt. És nem a szó 'földműveléssel foglalkozó ember' értelmében...
Mintha ott se lenne???
Ez mit takar?
4. Gondolom, hogy harangozik a fütyije a frissen szült felesége hüvelyében.
Szerintem korai volt ez még, pláne ha van sárgás lochiád. Meg undi is…
Figyi..."Sok sárga folyásod" van...
Mond már el hogy tudtatok így együtt lenni??
Orvosnál voltál 6hetes kontrollon?
Férjed tényleg egy bunkó... Egyébként helyre fog állni minden, ha mégsem, lehet tenni ellene, intimtorna stb
Volt gat metszes vagy repedtel?
A lochi amugy normalis ha a vege fele sargas szinü, nekem is igy volt es a bába aki jart hozzam azt mondta ne aggodjak el mulik, el is mult es nem jött vissza.
8as
Gatmetszes is volt es repedtem is
Kivul belul varrtak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!