Hétvégén alhastól induló fenekemig tartó szúró fájásaim voltak. Mintha egy késsel hasogattak volna és ha pl. ültem vagy egy keveset ettem csak erősödött. Egy kis hasmenésem is van kb 3 napja.37 hetes vagyok, lehet, hogy készülődik kifelé a bébikém?
szia,
Igen ez már jósló fájás..
Ha 5 percenként jön, és erősödik akkor irány a kórházba...
Ha messze van a kórház akkor hamarabb..
Szerintem a baba fejecskéje most illeszkedik be, készülődik a szüléshez. Nekem kb. 2-3 héttel a szülés előtt volt ilyen, én is meglepődtem, de még volt időm. A jósló fájások viszont másmilyenek voltak, azok inkább már egy enyhe vajúdási fájáshoz hasonlítottak, az alhasam környékén két oldalról jöttek középre és középen egy jó erős görcsben találkoztak. Tehát a jósló (és a valódi is) görcsös fájdalom volt, amiről beszélünk, az pedig szúró.
De mindenkinek más érzései vannak, tehát ne vedd biztosra, hogy még sok idő van hátra a szülésig. Ha rendszeres fájásaid vannak, vagy valami szokatlant tapasztalsz, inkább készülj.
Sok erőt, kitartást és könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!