Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hétvégén alhastól induló...

Hétvégén alhastól induló fenekemig tartó szúró fájásaim voltak. Mintha egy késsel hasogattak volna és ha pl. ültem vagy egy keveset ettem csak erősödött. Egy kis hasmenésem is van kb 3 napja.37 hetes vagyok, lehet, hogy készülődik kifelé a bébikém?

Figyelt kérdés
2008. dec. 16. 18:59
 1/2 anonim ***** válasza:

szia,

Igen ez már jósló fájás..

Ha 5 percenként jön, és erősödik akkor irány a kórházba...

Ha messze van a kórház akkor hamarabb..

2008. dec. 16. 19:03
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem a baba fejecskéje most illeszkedik be, készülődik a szüléshez. Nekem kb. 2-3 héttel a szülés előtt volt ilyen, én is meglepődtem, de még volt időm. A jósló fájások viszont másmilyenek voltak, azok inkább már egy enyhe vajúdási fájáshoz hasonlítottak, az alhasam környékén két oldalról jöttek középre és középen egy jó erős görcsben találkoztak. Tehát a jósló (és a valódi is) görcsös fájdalom volt, amiről beszélünk, az pedig szúró.

De mindenkinek más érzései vannak, tehát ne vedd biztosra, hogy még sok idő van hátra a szülésig. Ha rendszeres fájásaid vannak, vagy valami szokatlant tapasztalsz, inkább készülj.

Sok erőt, kitartást és könnyű szülést!

2008. dec. 17. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!