Mi történik szülés után?
Első babámat fogom szülni és elég sok kérdés felmerült bennem, örülnék, ha tudnátok segíteni 🙂
Szüléshez érdemes összeállítani külön szülőszobai csomagot, ha igen, mit érdemes bele tenni?
Szülés, aranyóra után mi történik? Elmegyek zuhanyozni és utána kerülök le az osztályra? Vagy fordítva?
Szülés közben a többi táskát hova lehet tenni? Szülés után hozzák utánam?
Amikor már velem van a baba és pl ki kell mennem pisilni vagy zuhanyozni vagy jön látogató, a babát a csecsemősökre lehet bízni? Mert egyedül nem lehet hagyni és gondolom pl a fürdőbe se vihetem magammal.
Valamit hogyan zajlik az anyakönyvvezetés?
Előre is köszi, ha tudtok segíteni!
Kétszer szültem két különböző kórházban.
Az elsőnél a babát elvitték amíg engem stoppoltak, apukája mehetett vele, később visszahozták és együtt voltunk egy kis ideig. Nem zuhanyoztam hanem a szülésznő törölt végig nedves lepedővel, de őszintén lábra sem tudtam volna állni. Remegett és gyenge volt a lábam.. Tolokocsival vittek az osztályra, a cuccaimat a férjem hozta oda, ami szülés alatt egy szekrényben volt a Szuloszoba előtt.
Másodiknál 2 óra aranyora után mosdatták mérték a babát. Aranyora alatt lezuhanyoztam még ott a szülőszobán. Saját lábon sétáltam az osztályra tolva a kiskocsin a gyermeket. A cuccokat ha jól emlékszem itt is a férjem hozta be.
Pisilni simán mentem, zuhanyozni pedig akkor mentem mikor valamiért vinni kellett a babát a csecsemősökhöz, mondjuk a napi kontrollra. Vagy hallasvizsgalatnâl mondták hogy majd hozzák, én meg mondtam h gyors lezuhanyzom majd jövök én érte.
Az anyakönyvvezeto nekem a szobába jött leult az ágyra és kért egykét papírt már nem is tudom mit. Házasságit talán. Adatok ellenőrzése aláírás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!