Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Létezik órákig tartó kitolási...

Létezik órákig tartó kitolási szakasz?

Figyelt kérdés
Akinek nagyon elhúzódott az hogy bírta ki?
2022. márc. 2. 18:35
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
22%

4) "Oka van annak ha hosszabb időre van szüksèg."

Aha, legtöbbször az, hogy beakadt a gyerek és/vagy téraránytalanság miatt nem fér át. De tudjuk, háborítatlan rózsaszín bábadúlasámánszülés mindenek felett

2022. máj. 7. 17:44
 22/22 anonim ***** válasza:

Én este hatkor mentem a kórházba, akkor 6 cm volt a méhszáj. Rá 1 vagy max. 2 órával eltûnt a méhszáj, elfolyt a magzatvíz. Átkísértek a szülôszobába. Örültem is, hogy kitolás, hú de jó, mindjárt vége.

Csigalassúsággal haladt. Rettenetesen kifáradtam már, végül a fájások is gyengülni kezdtek. Ekkor oxitocint kötöttek be, ami egy megváltás volt, mert végre haladni kezdett a dolog. Végül éjfél után 40 perccel született meg a lányom természetes úton. Semmi baja nem lett.

Az idôpontokat nem csak képzelem, mert 8 körül ért haza a férjem és jött be a kórházba, és akkor én már a szülôszobán voltam. És onnan még tartott 3-4 órát.

2022. máj. 18. 09:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!