Beöntés: fáj? Mennyi ideig tart? Mennyi időm van a vécére kiérni? Mire számítsak?
Nem fáj:)
Viszonylag gyorsan kell menned, és legalább fél órán át ülni kell majd rajta - nem az a cél, hogy teljesen tiszták legyenek a belek, hanem hogy kijöjjön a víz ami bement.
Ne aggódj ezen, a barátnőm teljesen stresszes volt, aztán utólag azon csodálkozott, hogy csak ennyi az egész?...
Köszi! :)
Azért "izgulok", mert nagyon hajlamos vagyok az aranyérre, most is van és félek, hogy fáj vagy felsértik vagy a vécén ücsörgéstől jön ki jobban.
Szia!
Én is hajlamos vagyok a szorulásra és az aranyérre. Ne aggódj, kicsit kellemetlen, amikor a gumicsövet feltolják, de őszintén szólva ilyen könnyen még életemben nem kakiltam :) !!! Viccet félretéve: nem fájdalmas. Mivel a mosdó is közel van, időben ki is érsz a WC-re. Nem kell tőle félni.
Kitartás!
Előre is jó babázást!
Rosszabb volt mint a szülés,számomra.3 lépésre volt a WC,állandóan járkáltak a folyosón,doki,vizsgálatra jöttek,mert csak a szülőszobai NST volt jó,stb.
Nem tudom mennyi vizet öntenek be,de már sírtam,hogy nem megy be több.Szorítottam a kezemmel a fenekemet.A szülésznő meg csak mondta,de bizony be kell mennie.(könyörgöm az én seggembe nem volt még soha semmi,nemmég vagy 2-3 liter víz)
Pocsék volt.
A másodiknál rettegtem,de hál istennek nem volt idő rá,így egy pici bement,azonnal le is mosták.Mindennapos az olyan.Sokkal jobb volt beöntés nélkül.
Most készülök a 3.-ra,de azon imádkozom,csak beöntést ne!!!
én ettöl jobban rettegtem mint a szüléstöl! Viszont eleve nekem pocsék az emésztésem és bizony elötte gyakran volt olyan, hogy utcán jött ràm a hasmenés, wc viszont sehol, kénytelen voltam tartani. Úgy megedzödtek emiatt ott az izmok, hogy szinte meg sem éreztem.
De szerintem enélkül is el lehet viselni. Sok kijött a vízzel, de ennek ellenére kicsit odasikerült..
22/L
Köszi a válaszokat!
Megnyugodtam kicsit, de azért látom elsülhet ez is rosszul.
A legjobban amiatt aggódom, hogy nem jutok el a vécéig, egyszer olvastam itt egy szörnyű sztorit erről :S
Magát a katétert milyen helyzetben vezetik fel? Oldaltfekvésben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!