Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Beöntés: fáj? Mennyi ideig...

Beöntés: fáj? Mennyi ideig tart? Mennyi időm van a vécére kiérni? Mire számítsak?

Figyelt kérdés
2010. szept. 12. 10:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem fáj:)

Viszonylag gyorsan kell menned, és legalább fél órán át ülni kell majd rajta - nem az a cél, hogy teljesen tiszták legyenek a belek, hanem hogy kijöjjön a víz ami bement.

Ne aggódj ezen, a barátnőm teljesen stresszes volt, aztán utólag azon csodálkozott, hogy csak ennyi az egész?...

2010. szept. 12. 10:30
 2/13 A kérdező kommentje:

Köszi! :)

Azért "izgulok", mert nagyon hajlamos vagyok az aranyérre, most is van és félek, hogy fáj vagy felsértik vagy a vécén ücsörgéstől jön ki jobban.

2010. szept. 12. 10:56
 3/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is hajlamos vagyok a szorulásra és az aranyérre. Ne aggódj, kicsit kellemetlen, amikor a gumicsövet feltolják, de őszintén szólva ilyen könnyen még életemben nem kakiltam :) !!! Viccet félretéve: nem fájdalmas. Mivel a mosdó is közel van, időben ki is érsz a WC-re. Nem kell tőle félni.

Kitartás!

Előre is jó babázást!

2010. szept. 12. 11:17
 4/13 anonim ***** válasza:
48%
Annyira utálok mindent, ami beavatkozás, de ennek belátom, iszonyat nagy értelme van. Nagyon ciki lett volna, ha a szülés közben szegény szülésznő kezébe jött volna ki, ráadásul a férjem és a nőgyógyász is látta volna. A kitolás olyan érzéssel jár, mintha kakilnod kéne, és úgy is nyomsz, mintha kakilnál, így ha nincs beöntés bizony történhetnek balesetek. És abszolút nem fáj, kb. olyan kellemetlen mint egy vérvétel, csak hát zavarba ejtő, hogy odanyúlkálnak.
2010. szept. 12. 11:34
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Rosszabb volt mint a szülés,számomra.3 lépésre volt a WC,állandóan járkáltak a folyosón,doki,vizsgálatra jöttek,mert csak a szülőszobai NST volt jó,stb.

Nem tudom mennyi vizet öntenek be,de már sírtam,hogy nem megy be több.Szorítottam a kezemmel a fenekemet.A szülésznő meg csak mondta,de bizony be kell mennie.(könyörgöm az én seggembe nem volt még soha semmi,nemmég vagy 2-3 liter víz)

Pocsék volt.

A másodiknál rettegtem,de hál istennek nem volt idő rá,így egy pici bement,azonnal le is mosták.Mindennapos az olyan.Sokkal jobb volt beöntés nélkül.

Most készülök a 3.-ra,de azon imádkozom,csak beöntést ne!!!

2010. szept. 12. 13:31
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ja,azt mondták,hogy inkább sz@rj@k oda,lemossák,csak ne csináljam azt,mint a "mellettem szülő".Megdöglök,meghalok,jöjjön már valaki,itt döglök meg,stb,mellette még ordibált,sikítozott,na azt nem szeretik...
2010. szept. 12. 13:42
 7/13 anonim ***** válasza:

én ettöl jobban rettegtem mint a szüléstöl! Viszont eleve nekem pocsék az emésztésem és bizony elötte gyakran volt olyan, hogy utcán jött ràm a hasmenés, wc viszont sehol, kénytelen voltam tartani. Úgy megedzödtek emiatt ott az izmok, hogy szinte meg sem éreztem.

De szerintem enélkül is el lehet viselni. Sok kijött a vízzel, de ennek ellenére kicsit odasikerült..

22/L

2010. szept. 12. 18:06
 8/13 anonim ***** válasza:
én is tartottam a beöntéstől, de nem volt nagy durranás. nem is fájt, még szinte kellemetlen sem volt, csak inkább azért mert szégyenlős voltam. azt mondták nekem legalább háromszor induljon meg az a dolog ott hátul. nekünk a vécé ott volt az asztal mellett ahol csinálták a beöntést. remélem neked sem lesz "rossz élmény".
2010. szept. 12. 19:27
 9/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Megnyugodtam kicsit, de azért látom elsülhet ez is rosszul.

A legjobban amiatt aggódom, hogy nem jutok el a vécéig, egyszer olvastam itt egy szörnyű sztorit erről :S

Magát a katétert milyen helyzetben vezetik fel? Oldaltfekvésben?

2010. szept. 12. 20:39
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem rendes nőgyógyászati széken csinálták! Nagyon aranyos volt az éjszakás nővér. (programozott császár). Tök melegséget éreztem, nekem még kellemetlen sem volt. Pedig ettől tartottam a legjobban. Simán kiértem a vécére, pedig nem ott volt a "beöntös szoba" mellett :)
2010. szept. 13. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!