Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Három vagy több gyerekes...

Három vagy több gyerekes anyukák: mennyi időre született a harmadik babátok?

Figyelt kérdés
És az is érdekelne, hogy mennyi idő van a gyerekek között. november közepére vagyok kiírva, de szerintem hamarabb meglesz, főleg hogy a kicsit viszonylag sokszor kell emelgetnem. Nálunk 2-2 év van/lesz közöttük.
2010. szept. 12. 08:55
 1/6 anonim ***** válasza:
anyukámról tudok nyilatkozni.Én vagyok az első, köztem és a húgom között 16 hónap van, a következő húgom meg akkor született, mikor 5 és kb 3ésfél ésvesek voltunk.
2010. szept. 12. 11:22
 2/6 anonim ***** válasza:
A kiírt napon szültem mind a hármat. 3 és 2 év van köztük, az első és a harmadik között ért.szerűen 5. :-)) Szerencsére nekem nem kellett emelgetnem őket max. a pelenkázóra vagy a kocsiba.
2010. szept. 12. 13:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Harmadszorra ikreim lettek- a gyerekek között a korkülönbség 1,5 év és 2 év-,és a 40. héten burokrepesztéssel indítani kellett.
2010. szept. 12. 13:54
 4/6 anonim ***** válasza:

Első fiam:40+5 napra beindult magától,ő most 9 éves,

kislányom:40+1 napra beindult magától,most 4 és fél éves,

a kicsi fiam :40+2 napra inditottak,ő most 9 hónapos.

Egyébként a legkisebbel a 30-ik héten beindult a szülés,de sikerült a visszatartás.

2010. szept. 12. 14:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Mindhárom babám 39+1-re született, spontán, gyorsan, szépen.

A legkisebbel megbeszéltem előző nap, hogy ”itt az idő”, ha a tesókhoz hasonló időben akar jönni.

Most aug.10.-én ki is bújt…

Nagyfiú: 7,5, csajszim 5,5 éves (1 nap eltéréssel van a szülinapjuk, én még a szülés napján is emelgettem a nagyobbat ki-be a kiságyba annó).

Most a 3.-nál én is végig úgy éreztem, hogy hamarabb kibújik, mégis jó időben született.

További szép babavárós heteket és nagyon szép,könnyű szülést kívánok Neked!

2010. szept. 12. 15:33
 6/6 anonim ***** válasza:

40+3 inditott 10 éve

40+6 természetesen 7 éve

38+2 inditott 3 hónapja

2010. szept. 14. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!