Hogy működik a szülés indítása ebben az új rendszerben?
Bocsánat előre is, ha hülyeséget kérdezek, de első baba lesz, aki nálam tapasztaltabb családtag/barátnő pedig mind fogadott dokinál szültek még a régi rendszerben.
Az lenne a kérdésem, hogy 37.hetes kismama vagyok, terhesgondozásra magánba jártam, de állami kórházban szülök, és ugyan ebben az intézményben dolgozik az orvosom, nyilván már nem fogadhatom fel, tehát csak akkor lehet bent a szülésemen, ha épp ügyeletes, de azt mondta, akkor levezeti. Nos, akkor mi a teendő/folyamat, ha nem indul be magától a szülés és esetleg indítani kell? Ma volt az első NST-m, dokihoz rendelésre már nem kell mennem, az aktuális ügyeletes orvos értékeli ki az NST-t, de ma is kb.csak rápillantott és már mehettem is haza. Ha már esetleg “túlhordtam”, vagy úgy látják, ideje szülni/indítani, akkor az aktuális ügyeletes doki fogja mondani NST után, hogy hogy és mikor lesz/legyen , vagy hogy képzeljem ezt el?
Köszönöm szépen a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!