Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt aki sírt vajúdás közben...

Volt aki sírt vajúdás közben mert annyira fájt?

Figyelt kérdés

Nem tudom mire számítsak mert első baba

Csak kíváncsi vagyok ki hogy viselte

Talán pár napom van hátra, szorítsatok!

2022. febr. 23. 21:47
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem sírtam, az ember csak próbál túllenni a fájáson. Addig kértem a férjem hogy ne kérdezzen, csak mondja ha látja az nst görbén h lefelé tart a hullám.

Biztosan van aki sír de szerintem inkább a pániktol h nincs visszaút a fájás nem megallithato. De kíváncsian várom a többi választ.

Én kétszer szültem eddig

2022. febr. 23. 21:56
 2/20 anonim ***** válasza:
97%
Szülőszobán dolgozom. A sírás nem igazán jellemző, maximum kiabálnak.
2022. febr. 23. 22:02
 3/20 anonim ***** válasza:
17%
Aki sír, annak nem fáj eléggé. Nekem nem lett volna erőm hozzá.
2022. febr. 23. 22:08
 4/20 anonim ***** válasza:
71%

Én sírtam. A fájdalomtól is, de főleg amiatt, hogy azt éreztem, még egyáltalán nem akar megszületni a kislányom. Indított szülés volt, és nem ok nélkül történt, de úgy hiszem, pár napot még mindenképpen maradni akart volna, és sajnáltam, hogy erőnek erejével távozásra kényszerítik szegényt. Még nem volt itt az ideje.

Hánytam is amúgy, hallucináltam, majdnem elájultam, reszkettem, alig álltam a lábamon, és rengeteg vért vesztettem. Nem hiszem, hogy ne fájt volna eléggé...

2022. febr. 23. 22:18
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Én nem sírtam, de végig ordítottam. Nekem így esett jól:D
2022. febr. 23. 22:31
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Èn üvöltöttem, de nem sìrtam.
2022. febr. 23. 22:47
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem a 3.nál de nem volt rá energiám, és a lebegő vételbe is bekavart, így gyorsan abba hagytam a szenvedést,hogy koncentráljak.
2022. febr. 23. 22:52
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem bírtam sírni, a férjem simogatott kozben, de az is iszonyat zavart, nagy nehezen kiböktem neki, hogy "Legyezz!", de még ez is hatalmas erőfeszítésembe telt, nem hogy sírni, az plusz energia. 😄 Visszagondolva már vicces.
2022. febr. 23. 23:04
 9/20 anonim ***** válasza:
82%

Én 1 dolgot terveztem el, jógából gyakorolt fájdalom mérséklő légzéstechnikát végig viszem, ha működik, ha nem. Csak a légzésre figyeltem.

Így 1x sikoltottam fel összesen, mert váratlanul ért, hogy a doki felnyúlt. De amúgy hang nélkül sikerült végigcsinálni.

2022. febr. 23. 23:06
 10/20 anonim ***** válasza:
87%

3.-szor szültem.Mind hármat érzéstelenítés nélkül csendben.A légzésgyakorlatra ha figyelsz talán jobb egy kicsit!

Minden fejben dől el,de a végefele ha nincs önkontollod "szét lehet esni"!

Könnyű gyors szülést!

2022. febr. 24. 05:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!