Volt aki sírt vajúdás közben mert annyira fájt?
Nem tudom mire számítsak mert első baba
Csak kíváncsi vagyok ki hogy viselte
Talán pár napom van hátra, szorítsatok!
Nem sírtam, az ember csak próbál túllenni a fájáson. Addig kértem a férjem hogy ne kérdezzen, csak mondja ha látja az nst görbén h lefelé tart a hullám.
Biztosan van aki sír de szerintem inkább a pániktol h nincs visszaút a fájás nem megallithato. De kíváncsian várom a többi választ.
Én kétszer szültem eddig
Én sírtam. A fájdalomtól is, de főleg amiatt, hogy azt éreztem, még egyáltalán nem akar megszületni a kislányom. Indított szülés volt, és nem ok nélkül történt, de úgy hiszem, pár napot még mindenképpen maradni akart volna, és sajnáltam, hogy erőnek erejével távozásra kényszerítik szegényt. Még nem volt itt az ideje.
Hánytam is amúgy, hallucináltam, majdnem elájultam, reszkettem, alig álltam a lábamon, és rengeteg vért vesztettem. Nem hiszem, hogy ne fájt volna eléggé...
Én 1 dolgot terveztem el, jógából gyakorolt fájdalom mérséklő légzéstechnikát végig viszem, ha működik, ha nem. Csak a légzésre figyeltem.
Így 1x sikoltottam fel összesen, mert váratlanul ért, hogy a doki felnyúlt. De amúgy hang nélkül sikerült végigcsinálni.
3.-szor szültem.Mind hármat érzéstelenítés nélkül csendben.A légzésgyakorlatra ha figyelsz talán jobb egy kicsit!
Minden fejben dől el,de a végefele ha nincs önkontollod "szét lehet esni"!
Könnyű gyors szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!