Inkabb csak karomkodtam mint egy lovaskocsis 🤣 meg neha nyogtem es sziszegtem. Es duhongtem. Hat nem tudom de en mindegyiknel isszonyu duhos voltam. Igazabol franctudja mire. Mindennel bajom volt. Az aggyal a jarkalassal a zuhannyal a masszazzsal a doki al a noverrel es amigy az egesz vilaggal.
A doki utolag mondta h mar fel ramnezni is 🤣
Amint kibujt mindezt mint a szel elfujta. Kacagtam mevettem h vegre a kezemben van a kis pockomingyombinygom 🥰
Voltam utana dilidokinal noi korben dulaknal de halistannak azt mondtak h no para semmi gaz nem volt velem. Van aki igy reagal ...
2022. febr. 24. 05:38
12/20 anonim válasza:
Én sírtam is, ordítottam is, karomkodtam is.
A dokiknak könyörögtem, hogy mindegy hogyan, csak szedjék ki belőlem mert belehalok.
2022. febr. 24. 07:48
13/20 anonim válasza:
En is, mint a 12-es, azvelso gyereknel legalabbis. A masodiknal mar tudtam, hogy fuggoleges pozicioban fogok maradni, tulleszek rajta, es erosen koncentraltam a legzesre, es hogy a szamat ne szoritsam ossze, mert attol automatikusan befeszulnek a gat koruli izmok is. Elso gyerekkel hiaba tudtam mindezt elmeletben, felkeszuletlenul ert a fajdalom merteke, fejhabgon orditottam, es nagyreszt fekve, mert a ctg miatt le kellett fekudni, es mar nembirtam ujra negykezlabra fordulni, pedig azt kellett volna. Ha van lehetoseg mobil ctg-re, vagy hogy ctg helyett dopplerrel hallgassanak szivhangot, mint nalam a masodiknal, az rengeteget segit, ahogy a poziciovaltas is.
2022. febr. 24. 09:30
14/20 anonim válasza:
Nem sírtam, nem ordítottam, de néha nyöszörögtem. Belül viszont tomboltam. Nem is tudom hogy bírtam ki. Mondtam is a férjemnek mindenféle csúnya dolgot :)Valahogy túl leszel rajta, aztán a csöppség kárpótol mindenért.
2022. febr. 24. 09:56
15/20 anonim válasza:
Én sírtam .indított szülés volt és sikerült hüvelyi úton megszülni. De én sírtam és teljesen elhagytam magam. A szülésznőnek sokat köszönhetek , hogy ,megmosta a fejem'. Ott összekaptam magam, a baba érdekében.
Ezt csak ki kell bírni, egy nap az életedből egy életért cserébe.
2022. febr. 24. 11:00
16/20 anonim válasza:
En is eleg aggressziv voltam, beszologottam, duhos voltam mindenkire, aki epp nem szult.
2022. febr. 24. 11:23
17/20 anonim válasza:
Miert pontozzák le azt aki leírja, mi történt vele?
2022. febr. 24. 19:04
18/20 anonim válasza:
Én csak azt az egyet pontoztam le, aki a bunkò szülèsznőnek mèg hàlàs. A többi lepontozò nem tudom mi alapjàn húzott le vàlaszt.
2022. febr. 24. 20:28
19/20 anonim válasza:
Ja, meg a ,,nem fàj elèggè" kedveskèt, de az nem ìrt semmi hasznosat...
2022. febr. 24. 20:29
20/20 anonim válasza:
Nekem pokolian fajt( indított szules oxival) de megsem tudtam egyetlen egy könnycseppet sem morzsolni😆
En is inkabb ingerult voltam de nagyon
A szulesznonek a ruhajat teptem kinomban h szedjek ki valahogy :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!