Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt aki sírt vajúdás közben...

Volt aki sírt vajúdás közben mert annyira fájt?

Figyelt kérdés

Nem tudom mire számítsak mert első baba

Csak kíváncsi vagyok ki hogy viselte

Talán pár napom van hátra, szorítsatok!

2022. febr. 23. 21:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Inkabb csak karomkodtam mint egy lovaskocsis 🤣 meg neha nyogtem es sziszegtem. Es duhongtem. Hat nem tudom de en mindegyiknel isszonyu duhos voltam. Igazabol franctudja mire. Mindennel bajom volt. Az aggyal a jarkalassal a zuhannyal a masszazzsal a doki al a noverrel es amigy az egesz vilaggal.

A doki utolag mondta h mar fel ramnezni is 🤣

Amint kibujt mindezt mint a szel elfujta. Kacagtam mevettem h vegre a kezemben van a kis pockomingyombinygom 🥰

Voltam utana dilidokinal noi korben dulaknal de halistannak azt mondtak h no para semmi gaz nem volt velem. Van aki igy reagal ...

2022. febr. 24. 05:38
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Én sírtam is, ordítottam is, karomkodtam is.

A dokiknak könyörögtem, hogy mindegy hogyan, csak szedjék ki belőlem mert belehalok.

2022. febr. 24. 07:48
 13/20 anonim ***** válasza:
72%
En is, mint a 12-es, azvelso gyereknel legalabbis. A masodiknal mar tudtam, hogy fuggoleges pozicioban fogok maradni, tulleszek rajta, es erosen koncentraltam a legzesre, es hogy a szamat ne szoritsam ossze, mert attol automatikusan befeszulnek a gat koruli izmok is. Elso gyerekkel hiaba tudtam mindezt elmeletben, felkeszuletlenul ert a fajdalom merteke, fejhabgon orditottam, es nagyreszt fekve, mert a ctg miatt le kellett fekudni, es mar nembirtam ujra negykezlabra fordulni, pedig azt kellett volna. Ha van lehetoseg mobil ctg-re, vagy hogy ctg helyett dopplerrel hallgassanak szivhangot, mint nalam a masodiknal, az rengeteget segit, ahogy a poziciovaltas is.
2022. febr. 24. 09:30
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem sírtam, nem ordítottam, de néha nyöszörögtem. Belül viszont tomboltam. Nem is tudom hogy bírtam ki. Mondtam is a férjemnek mindenféle csúnya dolgot :)Valahogy túl leszel rajta, aztán a csöppség kárpótol mindenért.
2022. febr. 24. 09:56
 15/20 anonim ***** válasza:
53%

Én sírtam .indított szülés volt és sikerült hüvelyi úton megszülni. De én sírtam és teljesen elhagytam magam. A szülésznőnek sokat köszönhetek , hogy ,megmosta a fejem'. Ott összekaptam magam, a baba érdekében.

Ezt csak ki kell bírni, egy nap az életedből egy életért cserébe.

2022. febr. 24. 11:00
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
En is eleg aggressziv voltam, beszologottam, duhos voltam mindenkire, aki epp nem szult.
2022. febr. 24. 11:23
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Miert pontozzák le azt aki leírja, mi történt vele?
2022. febr. 24. 19:04
 18/20 anonim ***** válasza:
61%
Én csak azt az egyet pontoztam le, aki a bunkò szülèsznőnek mèg hàlàs. A többi lepontozò nem tudom mi alapjàn húzott le vàlaszt.
2022. febr. 24. 20:28
 19/20 anonim ***** válasza:
54%
Ja, meg a ,,nem fàj elèggè" kedveskèt, de az nem ìrt semmi hasznosat...
2022. febr. 24. 20:29
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pokolian fajt( indított szules oxival) de megsem tudtam egyetlen egy könnycseppet sem morzsolni😆

En is inkabb ingerult voltam de nagyon

A szulesznonek a ruhajat teptem kinomban h szedjek ki valahogy :)

2022. febr. 25. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!